Hoi! Ik ben erg benieuwd naar welke vis jullie eten als je zwanger bent en lukt het jullie om dat wekelijks te doen? Welke recepten zijn favoriet? Thanks alvast!
Ik was altijd gek op zoute haring, maar moet er nu even niet aan denken. Wel vind ik af en toe een stukje zalm uit de oven lekker. Omdat vis toch erg gezond is, compenseer ik het door dagelijks gezuiverde visoliecapsules te slikken.
Broodje gerookte makreel. Bolletje, en sausje van beetje mayo, mosterd en peper. Jumjum "verder eten we hier nauwelijks vis want man houd er niet van.
Ik ben dus ook niet heel erg dol op vis, maar wil het wel wekelijks gaan eten omdat het goed is. Zalm uit de oven, of zalm door de pasta dat smaakt me nog prima. Maar haring oid moet ik niet aan denken.. Hoe verwerken jullie vis nog meer als avond maaltijd? Kan alle tips gebruiken
ik was erg dol op vis, totdat ik zwanger werd, ik krijg geen hap meer door mijn keel. Alleen van de geur word ik helaas al onpasselijk. Zit dus niets anders op dan vitamines met visolie te slikken
Haring, zalm uit de oven, tonijn uit blik op brood of door de sla (maaltijdsalade van maken met aardappels of koude pasta erdoor)
Ikzelf ben geen vis liefhebber maar de vraag is; Wat eet je tijdens je zwangerschap voor vis (voor de omega 3 enz) En wordt er meerdere keren zalm gezegd... hier moet toch wel echt mee uitgekeken worden toch?? Alleen verse niet verpakte zalm mag toch?
Nogmaals welnee. Gerookte zalm daar moet je mee oppassen. Zalmfilet is geen probleem. Zeker niet als je het goed verhit.
Ik ben nooit een grote visliefhebber geweest, dus mijn vis ( als ik het eet ), komt uit het vriesvak. Pangasiusfilet of vissticks of zalm in bladerdeeg
Oké excuses ikzelf eet het niet hoor.. maar je hoort daar zoveel verhalen over ik dacht toch even voor de zekerheid
Ik at haring en gerookte zalm. Ivm zwschap haalde ik t bij visboer ipv uit de supermarkt, lekker duur dus Ben blij dat ik nu weer kan genieten van mn vaccuumverpakte visjes
Hier ook zalm, gerookt of filet, maar altijd gaar. Door pasta, van de grill, door maaltijdsalade Ook scholfilet, haring, makreel, forel Ik probeer wel 2 keer per week vis te eten, dat lukt ook meestal wel.
Zalmfilet uit de oven, zalm door de pasta, tonijn uit blik op brood of door de pasta, ansjovis door de dressing, gerookte paling, gerookte makreel op brood of de de salade, af en toe vissticks, ovenschotel met witvis of een lekkere haring. Heerlijk juist vis, liever dan vlees.
Geen, schijnt heel gezond te zijn maar ik krijg er darmklachten van. Voor vit D slik ik vit D uit schapenvet ipv levertraan)/visolie. Forel op de bbq uit zilverfolie schijnt lekker te zijn
Ik eet alle vis behalve die gebakken vis van de viskraam omdat ie ne tegen staat haha. Haring, zalm tonijn enz enz me love
Ik lust normaal alles maar sinds de zwangerschap is alle vis vies?? met grote tegenzin werk ik iedere week wat zalm uit de diepvries via de magnetron naar binnen. Slik verder vitaminepillen met omega3 erin. Volgens de dietiste moest ik het vooral niet forceren en vond ze het ook prima als ik ermee stopte (met de vis dan). Maar is zoute haring niet discutabel? mag dat gewoon? Dat heeft zo'n typische smaak misschien vind ik dat nog wel lekker!