Stoofvlees te zuur

Discussie in 'De lounge' gestart door SDonya, 21 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik ben uitgeschoten met het azijn in me pan met stoofvlees.. Hoe krijg ik de meest zure smaak uit de jus?
     
  2. sjorsje

    sjorsje VIP lid

    17 aug 2007
    11.361
    266
    83
    Noord-Brabant
    stroop of bruine suiker toevoegen
     
  3. Elf84

    Elf84 Niet meer actief

    Dacht idd ook met (bruine) suiker
     
  4. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik heb rietsuiker of witte basterd suiker.. Kan het daar mee?
     
  5. Snoeki

    Snoeki Fanatiek lid

    30 jan 2014
    2.334
    258
    83
    Bruine suiker , stroop of anders peperkoek
     
  6. minon

    minon Niet meer actief

    Kruidkoek of suiker maar of die bruin moet zijn weet ik niet.
     
  7. Peetje83

    Peetje83 Fanatiek lid

    29 jun 2011
    4.046
    2.552
    113
    Limburg
    En anders heb je gewoon limburgs zuurvlees gemaakt:D
     
  8. Beepje

    Beepje Fanatiek lid

    14 feb 2013
    2.310
    9
    38
    Juist! Wat kruidnagels en laurier erbij en klaar!
     
  9. SDonya

    SDonya Niet meer actief

    Ik doe er wel ontbijtkoek bij.. Gelukkig is het niet vies zuur
     
  10. BKT

    BKT Actief lid

    9 sep 2014
    102
    1
    18
    Stroop of suiker
     
  11. Casara

    Casara Fanatiek lid

    20 aug 2014
    2.263
    416
    83
    Was mijn gedachte ook! Jammie!
     

Deel Deze Pagina