Lasagne met zalm

Discussie in 'De lounge' gestart door Skatje, 10 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Ik maak voor vanavond een lasagne met spinazie en zalm. Geen gerookte zalm, maar van die moten. Ik heb ze uit de diepvries van de euroshopper.

    Nu word ik er niet echt wijs uit of ik de zalm moet voorgaren. Bij het ene recept staat alleen kruiden, bij een ander recept dat ik het eerst 10 minuten moet koken :(

    Ik niet weet.

    :)
     
  2. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.548
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Uhm... die zalm gaat toch gewoon door de lasagne heen en dan een half uur ofzo in de oven?

    In dat geval zou ik die moten er gewoon doorheen "knoeien" :D en verder niet voorgaren of kruiden oid.
     
  3. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Ja, gaat wel 30/40 min in de oven.

    Doe wel een beetje peper en zout erop hoor.
     
  4. Lovely83

    Lovely83 VIP lid

    29 mei 2008
    20.418
    3.298
    113
    Met lasagne hoef je het niet voor te garen hoor :)
     
  5. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.548
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Tuurlijk kun je het alsnog gaan kruiden, maar persoonlijk doe ik het niet omdat die mixen voor Lasagne vaak al aardig zout zijn, vandaar.
     
  6. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Oh ja ok nee ik maak het niet met lasagne mix maar gewoon met tomatensaus en béchamel :)
     
  7. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.264
    6.789
    113
    Ik zou wel voorgaren. Nou ja, opbakken.
     
  8. zustertje

    zustertje Niet meer actief

    Ik zou niet voorgaren hoor gebeurd al in de oven....
     
  9. This is me

    This is me Fanatiek lid

    15 okt 2010
    3.149
    0
    0
    Wij eten regelmatig een zalm/pasta schotel.
    Die moet ook ong. 30 min in de oven en de zalm is ook een moot.
    Hierbij hoef je hem niet voor te garen.(lijkt mij bij de lasagna dan ook niet ;))
     
  10. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Doe ik het niet.

    En een beetje rosé is ook niet erg vind ik :D
     

Deel Deze Pagina