hutspot opwarmen

Discussie in 'De lounge' gestart door kikker28, 2 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kikker28

    kikker28 Actief lid

    10 okt 2007
    302
    0
    0
    Hallo, ik heb hutspot uit de vriezer gehaald, (wel vers gemaakt en daarna ingevroren)en nu vraag ik me af hoe ik dit het lekkerste weer kan opwarmen, dat het geen klef zooitje wordt? wie heeft hier ervaring mee?
     
  2. mymiracle

    mymiracle Niet meer actief

    ik bak het altijd in de koekepan, wordt het lekker droog met korstjes hmmmmmm :)
     
  3. sinada

    sinada Niet meer actief

    ik doe het gewoon in de micro wave. heerlijk
     
  4. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.548
    524
    113
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Ik doe beide wel.... dus of in de magnetron of in de koekepan. In de laatste krijg je inderdaad lekkere korstjes in de hutspot.
     
  5. kikker28

    kikker28 Actief lid

    10 okt 2007
    302
    0
    0
    Dank jullie wel, ik ga denk ik de koekenpan gebruiken!
     
  6. Iggylover

    Iggylover Fanatiek lid

    25 jan 2008
    3.649
    0
    0
    NS
    labjesland
    opbakken is heerlijk..... goede klont boter erbij en water en je hebt heerlijk prakkie
    mijn man eet het liever de 2e dag opgebakken dan de 1e dag vers
     
  7. Daan78

    Daan78 VIP lid

    25 jun 2008
    8.202
    1
    0
    Apeldoorn
    Iggylover, je man heeft gelijk hoor. Heerlijk, zo'n opgebakken prakkie met een klont boter.

    Hier gaan mensen vast raar van kijken, maar hutspot is ook heerlijk op brood.
     
  8. moonlight159

    moonlight159 Fanatiek lid

    20 mei 2008
    3.051
    1
    0
    In m'n huis
    :) Dat heb ik met macaroni
     
  9. mamavanJ&D

    mamavanJ&D VIP lid

    23 aug 2006
    7.212
    0
    0
    werkzoekende...
    Zwolle
    Kijk ik niet van op hoor. :D Mijn ouders deden dit altijd op brood de volgende dag als het opgebakken was. HIHIHIHIHI.

    Liefs en dikke knuffel,

    Patricia
     
  10. nienke70

    nienke70 Fanatiek lid

    16 aug 2006
    1.149
    0
    36
    zo vreemd is dat niet hoor, vroeger bij mijn ouders thuis deden we dat ook altijd al met restjes boerenkool en zuurkool. is gewoon heerlijk :D

    en opbakken in de koekepan blijft inderdaad het lekkerste.
    raad je wel aan om het een dag van tevoren te laten ontdooien in de koelkast. als je het in de magnetron laat ontdooien word het een kleffe natte hap.
     

Deel Deze Pagina