bladerdeeg of hartige taart deeg.

Discussie in 'De lounge' gestart door mamautrecht, 31 dec 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamautrecht

    mamautrecht Niet meer actief

    Ik ben voor vanavond bezig met hapjes alleen nu had de jumbo geen bladerdeeg meer maar alleen hartige taartdeeg. Kun je dit ook gebruiken om te vullen als bladerdeeghapjes of wordt dit niet lekker??
    Anders moet ik nog even naar de AH voor bladerdeeg..
     
  2. afrola

    afrola Fanatiek lid

    7 aug 2008
    3.434
    2
    38
    Utrecht
    Hartige taart deeg is wat droger en wordt minder luchtig. Voor een quiche een prima vervanger voor kleine hapjes bv met worstjes of voor appelflappen vind ik bladerdeeg lekkerder.
     
  3. mel78

    mel78 VIP lid

    12 feb 2008
    8.320
    242
    63
    Ik zou echt bladerdeeg gebruiken, vind de andere deeg helemaal niet lekker.
     
  4. Butchke

    Butchke Niet meer actief

    Tja dat is persoonlijk. Ikvind bladerdeeg echt vies en vet. Ik neem juist altijd hartige taart mix of plakjes. Idd wat droger, maar wel knappiger.
     
  5. bulakgirl

    bulakgirl Fanatiek lid

    4 aug 2013
    3.155
    2.542
    113
    Ik zou geen quicheplakken gebruiken hoor... Dan nog liever croissantdeeg denk ik! ;)
     
  6. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Voor losse hapjes zou ik inderdaad toch bladerdeeg of croissantdeeg gebruiken. Voor een quiche vind ik deeg voor hartige taart juist lekkerder (zelfgemaakt nóg lekkerder ;) )
     

Deel Deze Pagina