Wie nog meer 35+?

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Iris 2, 16 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    @dominiqoe.....geeft extra bevestiging dat echt is dat je zw bent.....is te doen of is het te erruuuggg....
     
  2. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @Almika: nou ... het is af en toe wel vrij erg. Ik weet niet zo goed wat ik met mijzelf aanmoet. Thee helpt, en fruit - frisse dingen. De laatste dagen voel me ronduit ziek. Misschien ben ik wel ziek. Geen idee.
     
  3. la femme

    la femme Fanatiek lid

    16 jan 2007
    1.576
    0
    0
    #1343 la femme, 1 feb 2011
    Laatst bewerkt: 1 feb 2011
    NOD Lijst - Wachtbankje:
    31-01 Justme 35 - ronde 8 - 1e kind
    03-02 Maureen 39 – ronde 1 - 1e kind
    04-02 Sillysa 37 – ronde 5 - 4e kind
    05-02 Almika 36 – ronde 2 - 2e kind
    05-02 LaFemme 36 -ronde 4 - 3e kind
    09-02 Impie 35ronde erg veel - 2e kind
    11-02 Ricmar94 38 - ronde erg veel - 1e kind KID
    12-02 San40 40 - ronde 1 - 2e kind
    14-02 Sayen 35 - ronde 1 - 1e kind
    18-02 Mama van zoon 36 - ronde 3 - 2e kind
    20-02 Niala 37 - ronde 2 - 3e kind
    23-02 Pimmetje 38 - ronde 5 - 1e kind
    24-02 Xon 37 - ronde 7 - 1e kind
    28-02 Sneeuwmees 39 - ronde 4 - 2e kind
    03-03 Barbeestenboel 39 - ronde 5 - 2e kind

    Ikweethetnietbankje:
    Annemiek1975 36 - ronde 31 - 1e kindAfwachtende hoe cyclus loopt na MA op 17-01-2011
    Secondlife - 36 -ronde 7 – 2e kind Weet nog geen NOD i.v.m. MK op 24-01-2011

    ZWANGER:
    Adora
    Dominique71

    Ik was weer van de wachtbank afgevallen :(

    Zo nu even bij lezen...
     
  4. la femme

    la femme Fanatiek lid

    16 jan 2007
    1.576
    0
    0
    @ Maureen: Hoe gaat het met de kwaaltjes? Niet om de moed te laten zakken, maar ik slaap ook altijd slecht vlak voor mijn menstruatie.....(geloof niet dat ik dit moet opschrijven, sorry)
    Verder zou ik zeker testen gaan. Je bent meer afhankelijk van het juiste moment dan op de "normale" manier. Mijn man is er altijd, dus klussen we om de dag. Voor jou is het juiste moment zo belangrijk. En het is zo'n kleine moeite. Je kan het allicht proberen.
    @ Almika: Oh al getest...jammer nog omo-wit. Maar wat je al zegt, je hebt nog wel even te gaan. Zaterdag weer testen? Ik ook, denk ik, mocht het nog nodig zijn.
    @ Dominque: Oh misselijk, misschien niet prettig maar wel overduidelijk een zwangerschapskwaal. As zaterdag weer een echo? spannend hoor. Volgens mij kan je best een late innesteling hebben en het kan ook opeens weer bijtrekken...dus dat de echo opeens weer goed loopt. het is natuurlijk zo klein. Ik duim weer voor een mooie baby met kloppend hartje.
    @ Annemiek: Nog gefeliciteerd. Wat een mooi cadeau. Wat fijn dat je moeder dat goed heeft aan gevoelt. Daar zijn moeders meestal wel erg goed in. Succes bij de gyn.
    @ Xon: Mijn nichtje heeft wel altijd een begeleidster gehad, die zorgde ook dat alles op school in orde was. Ze is trouwens in groep 8 blijven zitten (ipv 7). Dit hebben ze bewust gedaan om haar wat meer kans te geven om de basisschool goed af te maken. Ze was eigenlijk gewoon te slecht om al van school af te gaan. Ze is afgelopen weekend gaan kijken bij praktijk onderwijs. Ze mag beslist niet naar ander onderwijs. Maar die school is hier zo slecht. Ik zou het gewoon zielig vinden als mijn nichtje daarheen moet.
    Ik weet niet of school al eerder met mijn zus gepraat heeft over eventueel ander onderwijs. Mijn zus is zelf lerares daar, dus je zou dan zeggen...Maar ja ik spreek mijn zus niet heel vaak (onze band is niet altijd geweldig) Ze is wel van school gewisseld (2 jaar geleden), omdat de andere school niet wist wat ze met haar aan moesten. Verder heeft ze ook ADD. Ik hoop gewoon dat mijn zus nog even verder gaat kijken en niet voor deze school gaat. Dan gaat het volgens mij niet goed met mijn nichtje. Heb ik haar ook gezegd. Hopelijk doet ze er wat mee.
    Bedankt voor het meedenken en reageren.
    Begonnen met clomid lees ik. Hopelijk brengt het veel goeds. Moet je nu wel ook prikken? Want eerst lees ik dat, en geen hormonen en daarna lees ik dat je toch met clomid begint. Snap ik hem nog? Wat jammer dat de verpleegkundige niet al je vragen kon beantwoorden. Kan je niet een telefonisch consult vragen met de FA? Je hebt toch recht op antwoorden....
    @ Secondlife: Goed gedaan gisteren meid.
    @ Sneeuwmees: Balen dat ongesteldheid is doorgezet. Aan de andere kant, beter helemaal doorbreken dan telkens moeten twijfelen als het stopt, toch? Volgend de maand wordt jouw maand. En avn allen andere meiden die van de wachtbank zijn afgevallen.
    @ Barbeestenboel: Ook een knuffel voor jou. En je had nog wel goede hoop. Wat speelt ons lichaam toch altijd een spelletje met ons.
    @ Sillysa: Spannend ben benieuwd of dit een goed voorteken is. Wat fijn dat je gevoel tov je dochter toch wat bijtrekt. Hoe moeilijk het ook is. Knap van je.
    @ Iris: Wat een dom mens zeg. Totaal geen greintje respect of gevoel. Blehhhh
    @ Impie: Je gebruikt wel clomid? Maar heb je dan geen uitgangsecho's? Of moet je gen templijst bijhouden?
    Jammer als je geen ei hebt gehad...
    @ Alice1974: Zo alles bij kunnen lezen?
    @ Ricmar en Alexandra: Hoe gaat het met jullie op de wachtbank?
    @ Niala: Succes met klussen.

    Nou heb mijn best weer gedaan. Verder geen bijzonderheden te melden. Het wachten valt nog mee. Hopelijk is het snel zaterdag zonder rode spetters :D

    Femme
     
  5. Gerlinda

    Gerlinda Niet meer actief

    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... super meis ;) ik ben zo blij voor je :):)
    Kom je ook weer bij de sept-mama's meekletsen?
     
  6. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    @Femme. Ja inderdaad ben ik er uit; ik ga de ovutesten gebruiken. Waarom zou ik het niet doen inderdaad. En ben nu ook bang dat ik dan voor niets zit te eh klussen/knoeien hihi. En dat 't deze maand voor niets is geweest. Ik dacht dat je bedoelde dat je van de wachtbank af was maar je bedoelde dat iemand je er perongeluk van afgestoten had :D

    Trouwens: de kwaaltjes zijn weg hoor.
    Ik slaap juist heel diep vlak voor ik ongesteld word. Meestal de nacht voor de 1e dag (andere nachten heel licht). Maar eergister lag ik klaarwakker in bed.

    Verder had ik wel een irritant 'kwaaltje(?)' erbij gister; ik kreeg ongelooflijke jeuk! Niet normaal meer. Ik dacht nog 'hoe moet ik naar buiten'. Gister was ik gelukkig ook vrij dus dat kwam goed uit maar werd er gek van. En eh ook op bepaalde plekken waar je nou niet ongegeneerd gaat zitten krabben ahum. Ging gisteravond nog even langs drogist in de supermarkt. Kreeg ik me opeens 'n jeuk rond mijn nek en borsten. O wat was dat erg zeg. Ik kon 't niet laten en heb lopen krabben aan mijn nek alsof ik vlooien had. Jas open enzo. Zag er niet uit. Damn. Maar ook de andere plekken bleven aanhouden. Op 'n gegeven moment over mn hele lichaam! Ook irritante plek. Dus eenmaal thuis werd ik er zo gek van dat ik ontharingscreme erbij gepakt heb en me helemaal kaal gecrèmed heb als jullie begrijpen wat ik bedoel. Hahaha echt weer iets voor mij:p. Gelukkig was de jeuk toen ook weg, en mn borsten en nek trouwens ook na 't douchen (die zitten er nog maar de jeuk was weg8)).

    Gisteravond in bed haalde ik me ook daardoor weer van alles in mn hoofd. Moet nog googlen of dat iets zegt hihi. Maar die buikpijn van 'n paar dagen geleden is toch echt altijd de voorbode van menstruatie bij mij. En dan de dagen erna is de buikpijn altijd weg, net als nu. Dus ik probeer me rustig te houden en niet te testen...

    Hoop zo dat we nog meer namen krijgen bij 't laatste lijstje van de lijst. Hoop ook dat ik er ook bij zit haha. Maar anders in ieder geval de anderen. En volgende maand allemaal? Is dat teveel gevraagd? Nee toch?!;)

    Liefs
     
  7. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    Verder had ik wel een irritant 'kwaaltje(?)' erbij gister; ik kreeg ongelooflijke jeuk! Niet normaal meer. Ik dacht nog 'hoe moet ik naar buiten'. Gister was ik gelukkig ook vrij dus dat kwam goed uit maar werd er gek van. En eh ook op bepaalde plekken waar je nou niet ongegeneerd gaat zitten krabben ahum. Ging gisteravond nog even langs drogist in de supermarkt. Kreeg ik me opeens 'n jeuk rond mijn nek en borsten. O wat was dat erg zeg. Ik kon 't niet laten en heb lopen krabben aan mijn nek alsof ik vlooien had. Jas open enzo. Zag er niet uit. Damn. Maar ook de andere plekken bleven aanhouden. Op 'n gegeven moment over mn hele lichaam! Ook irritante plek. Dus eenmaal thuis werd ik er zo gek van dat ik ontharingscreme erbij gepakt heb en me helemaal kaal gecrèmed heb als jullie begrijpen wat ik bedoel. Hahaha echt weer iets voor mij:p. Gelukkig was de jeuk toen ook weg, en mn borsten en nek trouwens ook na 't douchen (die zitten er nog maar de jeuk was

    jij ook al...ik ook... ik word gek van is nog steeds niet weg maar smeer nu met iets wat mijn zoontje had gekregen voor jeuk en uitgedroogde huid dat helpt wel maar lijk wel of ik vlooien heb:(
     
  8. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0

    tis vervelend ik weet het ik kan overal wel tegen maar ik vind misselijk zoiets getvers....:( ik neem vaak spa rood en ga daar flink van opboeren.

    sinds vandaag met vlagen misselijk..blegh...hoop dat wat positiefs brengt.

    sterkte ermee mein ben bang dat niet van ziek zijn is
     
  9. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    @lafemme...testdrang......?? voel je wat
     
  10. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Ik voel me een beetje raarrrrrr.....
    Geen idee of het door die pil komt of dat het mijn verbeelding is (net als die zwangerschapskwaaltjes die dan toch stiekem geen zwangerscahpskwaaltjes bleken te zijn)!!!
    Ben een beetje wiebelig, beetje wollig hoofd en een lichte hoofdpijn. Ben blij dat ik me onder die cursus uit heb weten te wringen.

    Ik zag net op het lijstje dat Justme gister NOD had.
    Ben nu vergeten of ik er al iets over heb gelezen ( in ieder geval niets positiefs dat had ik wel onthouden!!!).
    Justme, hoe is tie????????
     
  11. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @justme: getest? Hoe gaat het?

    @maureen: jij kan ook al bijna, he? Ga je wachten tot je NOD?

    @adora: ik loop nu zo achter met de september mama's dat ik niet meer weer hoe ik moet beginnen. En ondanks de echo heb ik geen vertrouwen in deze zwangerschap en dat maakt het kletsen met een groep die er zo van geniet een beetje moeilijk, snap je? Maar als blijkt dat het goed gaat probeer wel weer een beetje mee te praten, hoor. Ik vond het daar hartstikke gezellig.
    Hoe voel jij je??

    @Xon: heb je nu eigenlijk verhoogde kans op een tweeling? Sorry, wil je niet laten schrikken ... :$
     
  12. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    #1352 Maureen, 1 feb 2011
    Laatst bewerkt door een moderator: 1 feb 2011
    Hi,

    @Almika: Jij ook al jeuk? Ik ga zo googlen hihi. Maar eh misselijkheid? Ik hoop zo dat het om 'n goeie reden is...

    @ Dominique: Vind 't wel zielig dat je niet durft te genieten nog. Je schrijft nu zelfs dat je geen vertrouwen hebt in deze zwangerschap. Dat is je angst maar ik geloof dat het wel goed gaat. Die angst praten wij zo te merken niet weg bij je en je hebt je valide redenen daarvoor. Maar power meid. Het komt echt goed. Ik hoop zo dat het vertrouwen in je komt. Dat je gerustgesteld wordt. Door gynaecoloog misschien? En dat je toch mag genieten van 't zwanger zijn en straks 'n kleintje in je armen sluit.

    Inderdaad donderdag is mijn nod. Ik denk wel te wachten ja. Vandaag dacht ik op straat iets te voelen. Moest nog 'n supermarkt in. En heb toen mooi 'n fles rode wijn voor mezelf gehaald. Ik dacht: 'rood in de broek? rood door de keel'. (ja dat is 'n zelfbedachte troost-gezegde; vanmiddag bedacht hihi). Maar het was vals alarm. Ik verwacht dat het morgen zo is. En als het niet zo is dan wacht ik alsnog tot donderdagavond.

    @ Xon: misschien ben je wel heel gevoelig en merk je al direct wat? Of kan dat helemaal niet? Nou hoop dat 't goed gaat met je. En je weet waarom je het doet.

    @Justme: Hoe gaat 't met je? Ben benieuwd.

    @iedereen: Fijne avond (tot straks misschien)
     
  13. impie

    impie Actief lid

    30 dec 2010
    312
    0
    0
    NULL
    NULL
    @Xon, ik heb één ronde clomid gebruikt en daar reageerde ik goed op. Hoefde dus niet voor de echo terug te komen. Mocht hetzelfde slikken en als ik het idee had dat het niet werkte, mocht ik dubbel slikken. Nu wil ik dat de volgende ronde misschien wel gaan doen, maar dan wil ik wel weer echo's. Ik vind echo's ook veel handiger. Dan weet je tenminste of en wanneer het eitje springt.
    Ik heb geen pco. Ze hadden wel een vermoeden, maar zagen niet de krans van eitjes. Ik heb dus "gewoon'een onregelmatige cyclus. (die soms zo lang duurt, dat er geen eitje is gekomen.)
    Lastig hoor!
    Nou ja, afwachten maar.
    Maar goed dat je toch een tablet hebt geslikt. En lekker thuis vanavond!
    @almika, volgende keer dus maar gewoon de zwanger en kids gaan gebruiken. Misschien heb ik 'm daarom wel gemist.
    En die met de smileys, die is toch heel duur?
    Zwanger en kids dus maar.
     
  14. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Dominique:ja met clomid heb je idd 10% kans op een tweeling(normaal ongeveer 1% dus 10% is best veel, vind ik) en 1% kans op een meerling.
    Overigens hebben vrouwen boven de 35 uberhaupt meer kans op een tweeling omdat er meer FSH hormoon wordt afgegeven en er meer eitjes per keer worden gerijpt.
    Maar goed daarom heb ik ook al die echo's, zodat als er 5 eitjes zijn gerijpt ik gewoon geen poging doe, stel je voorrrrrrrr........
    Als er twee eitjes zijn prima, maar meer dan dat, dan houdt het echt op, dat kan ik gewoon niet alleen!
    Maar de afgelopen cyclus had ik zelf dus ook twee eitjes, uit mezelf en zonder clomid! Die verpleegkundige zei dat het niet zo snel zou gebeuren, een tweeling, maar dat er daardoor alleen maar meer kans was op een zwangerschap.
    En daarom ben ik ook zo huiverig voor die clomid! Als ik al van die mooie eitjes heb, gaat dat spul er zometeen nog meer rijpen!
    Nou ja maandag weet ik meer!
     
  15. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @impie: die met die smileys zijn inderdaad heel duur. Iets van 30 euro voor 8 testjes. De kosten vielen bij mij wel mee omdat ik redelijk zeker wist wanneer mijn ovulatie was. Meestal hoefde ik er maar twee te gebruiken per cyclus en toen mijn ovulatie een paar dagen verschoof heb ik er een cyclus 4 gebruikt. Het wordt misschien een beetje prijzig als je heel veel moet testen.
     
  16. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Bij mij deden die te dure clearblue dingen niets! Geen happy face gezien en wel een stuk lichter in mijn portemonnee!!!

    Er bestaat zoiets als zwangerschapsjeuk heb ik net gegoogled!!!! ;)
    Geen idee of je dat ook al kan hebben voor je NOD.
    Wie weet!!!!
     
  17. Gerlinda

    Gerlinda Niet meer actief

    Jammer dat je geen vertrouwen in de zwangerschap hebt... ik hoop dat alles goed blijft gaan en je weer vertrouwen kunt hebben ;)
    Wanneer krijg je weer een echo?

    Ik heb eigenlijk geen kwaaltjes, voel me dus goed... alleen snel moe (klein kwaaltje) :D
    Morgen weer een echo, omdat vorige week het hartje nog niet klopte... ik hoop dat ik morgen een kloppend hartje ga zien..
     
  18. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @Adora: vrijdag krijg ik weer een echo. Ik had eerder zaterdag gezegd, maar ik kreeg gisteren een herinneringstelefoontje van het ziekenhuis en het was vrijdag. Ik denk dat ik even een hersenverzakkinkje had. Vrijdag ochtend, dus. Ik ben benieuwd.
    Gelukkig heb je niet zo veel symptomen. Dat scheelt weer, toch? Lijkt mij heel fijn :D.
     
  19. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    Ik had zelf inderdaad ook gegoogled en gezien dat je last van jeuk kan hebben tijdens zwangerschap. Maar dat gaat toch wel over mensen die al verder in de zwangerschap zitten. Maarja wie weet (Almika dan). Mijn nod is pas donderdag en verwacht echt nog daarvoor of die dag ongesteld te worden; alle tekenen daarvoor heb ik gewoon gehad zoals elke maand... pfff.

    Heb wel vanochtend de ovulatietesten van zwanger&kids besteld dus heb ze morgen al in huis. Toch beter ze te gebruiken en dan moet de volgende keer gewoon raak zijn .8)

    @ Adora: volgens mij had ik jou nog niet gefeliciteerd. Bij deze :). Zag je wel op het lijstje staan maar was nog van voor mijn tijd zeg maar. Hoe ver ben je? Hoop dat je 'n goed verlopende zwangerschap hebt.
     
  20. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Maureen, je weet maar nooit, het kan nog!
    Ik had stiekem ook wel gedacht/gehoopt binnen drie keer insemineren zwanger te zijn maar helaas nu dus poging 7!
    Aangezien het voor stellen al een jaar kan duren (op onze leeftijd) denk ik altijd dat het met insemineren nog veel minder kans is(uit het lichaam, in het spuitje, inbrengen).
    Ik heb sinds vandaag alweer inseminatiepakketje 3 binnen :(
     

Deel Deze Pagina