Wie nog meer 35+?

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Iris 2, 16 dec 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @sneeuwmees: shit, nu lees ik je bericht. Wat k*t! Je moet maar eens even langkomen. We hebben dit weekend een feestje gehad en we hebben nog wat roquefort over, wat rauwe tonijn, paté, carpaccio, gruyere, rauwe ham en diverse vishapjes. O ja, we hebben ook nog rode en witte wijn en bier. Heel veel. Je mag ook best wel even met blote handen in de tuin wroeten, hoor. We hebben alleen geen kat. Sorry.
    Nah, grapje. Ik vind het echt rot voor je. Ik begrijp je gevoel echt. Het is een ontzettende teleurstelling. Ik duim voor je volgende ronde.
     
  2. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    @domique..idd rustig afwachten en waarom zou het niet kunnen , kan goed een late innesteling geweest zijn dat hadden ze toch al gezegd...gemiddeld duurt 5-7 dagen maar kan dus eerder of langer en wellicht zijn zwemmers onderweg vast iets leuks tegengekomen waardoor ze later aankwamen op plaats bestemming:D.....keep kalm anders pluk je maar eenyoga filmpie van youtube om te ontspannen
     
  3. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    @Sillysa
    Wow, dat is een bijzondere situatie. Kun je je er iets bij voorstellen hoe dat zal gaan straks?
     
  4. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Gelukkig ben je er rustig onder. Ik hoop voor je dat je dat volhoudt. (Anders kun je ook nog gaan punniken, creatief zijn met kurk, papieren tafelkleedjes knippen... hahaha!) Maar waarom zou 6 weken niet kunnen? (Sorry ik volg dit topic pas.) Kun je niet een laat ei of innesteling gehad hebben?
     
  5. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    *rofl* :D
    Altijd wat met die zwemmers. Zó snel afgeleid he!
     
  6. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    NOD Lijst - Wachtbankje:
    29-01 Barbeestenboel 39 - ronde 4 - 2e kind
    31-01 Pimmetje 38 - ronde 5 - 1e kind
    31-01 Justme 35 - ronde 8 - 1e kind
    01-02 Sneeuwmees 39 - ronde 3 - 2e kind
    03-02 Maureen 39 – ronde 1 - 1e kind
    04-02 Sillysa 37 – ronde 5 - 4e kind
    05-02 Almika 36 – ronde 2 - 2e kind
    09-02 Impie 35ronde erg veel - 2e kind
    11-02 Ricmar94 38 - ronde erg veel - 1e kind KID
    12-02 San40 40 - ronde 1 - 2e kind
    14-02 Sayen 35 - ronde 1 - 1e kind
    18-02 Mama van zoon 36 - ronde 3 - 2e kind
    20-02 Niala 37 - ronde 2 - 3e kind
    24-02 Xon 37 - ronde 7 - 1e kind

    Ikweethetnietbankje:
    Annemiek1975 36 - ronde 31 - 1e kindAfwachtende hoe cyclus loopt na MA op 17-01-2011
    Secondlife - 36 -ronde 7 – 2e kind Weet nog geen NOD i.v.m. MK op 24-01-2011

    ZWANGER:
    Adora
    Dominique71


    Zow even het bijna voor de 36 weggehaald. Sinds gister is het nl een harde feit geworden ;)
     
  7. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    happy birthday to you , happy birthday to you


    nog van harte meid! leuke dag geweest
     
  8. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Het is een lekkere rustige dag geweest.
    We zijn in September getrouwd, zitten nu midden een een verbouwing/renovatie van ons nieuwe huis, en als we dan ergens van de zomer over gehuisd zijn willen we een openhuis met BBQ ofzo houden, dus het kost allemaal geld zat. Dus nu alleen wat naaste familie en vrienden. Maar het was wel erg gezellig. Ben goed verwend.
    Ik denk dat het speciaalste cadeau het Buddha beeld uit Bali wat ik van mijn moeder heb gekregen (zij is gisterochtend pas terug gekomen uit Bali met dus een super mooi cadeau voor mij)

    Ik wilde eigenlijk al heel lang een mooi Buddhabeeld, maar die hoor je cadeau te krijgen en niet zelf te kopen. Om die reden wilde ik er eigenlijk ook nooit naar vragen. Gelukkig voor mij is mijn moeder dus op het idee gekomen.
     
  9. Sneeuwmees

    Sneeuwmees VIP lid

    11 feb 2010
    11.066
    166
    63
    Zo meiden, jullie ook allemaal Boer zoekt vrouw gekeken. Ik moest wel lachen dat de meesten van jullie hetzelfde denken over bepaalde boeren als ik doe. Jullie hebben in de tussentijd in ieder geval niet echt stilgezeten.
    Bedankt voor jullie lieve berichtjes. Doet me goed!:)

    @Annemiek: gefeliciteerd, meid! Snap dat jullie nu even genoeg aan je hoofd hebben om het echt te vieren. Lief dat je zo'n boeda-beeld hebt gekregen. Ze schijnen geluk te brengen als je er een gekregen hebt. Dus wie weet.;)
    @Dominique: geeft niets, joh! De bladzijden vullen hier zo snel dat ik ook soms alles door elkaar haal. Ik had Justme ook al een paard toebedeeld, maar die bleek van Iris te zijn. Had gehoopt me te kunnen verschuilen achter zwangerschapsdementie, maar het had niet zo mogen zijn. Ja, het was vanmorgen even een bittere pil. Had het niet verwacht, zeker niet twee dagen voor mijn NOD. En ik voelde ook allemaal rare kwaaltjes, dat ik er echt in begon te geloven. Maar het gekke is dat HET nu weer opgehouden is. Moet nu dus weer uitkijken (en mezelf in bescherming nemen) dat ik weer niet hoop begin te krijgen en weer denken zou het dan toch... Maar aan mijn buik te voelen zal het morgen wel echt game over zijn. Dus weer opnieuw rekenen, plannen en vooral hopen.
    Fijn te horen dat het met jou goed gaat en dat je je rustig kan houden. En zaterdag al weer een echo? Wel fijn dat je die zo regelmatig krijgt, lijkt me. En zelfs op zaterdag. Wat een service.
    Ik zou ook denken dat je gewoon een late innesteling hebt gehad. Toen ik zwanger was, had ik ook een regelmatige cyclus, dat ik bijna zeker wist hoe lang ik zwanger was. Toen ik een echo kreeg bleek ik 6 dagen verder te zijn, dan mijn berekening. Ik vond dat fantastisch natuurlijk, want dan was ik eerder dichterbij die 12 weken-zone, maar ik heb dat ook nooit kunnen verklaren/begrijpen. Geniet er maar lekker van, of het nu een ukkie van 6 of 7 weken is. Je bent gewoon hartstikke zwanger, meid!:)
     
  10. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Pffff, pfffffffffffffff wat een heftig weekend zeg! Morgen maar weer gewoon alles normaal.
    Spreekt mijn ex me net weer aan(msn), mede met de mededeling dat zijn kleine mannetje me weer zo graag eens wil zien.
    Dus binnenkort weer even een heftig moment (maar wel een waardevol moment). Meteen weer een uur bij zitten kletsen (die rapporten komen nooooooooiiiiiit af!).

    La Femme ik weet niet wat ik lees!!!!!!

    Mijn nichtje is jaren geleden getest op dyslexie. Ze worstelt er dus ook al een behoorlijke tijd mee. Maar ik begreep altijd dat ze intelligent genoeg was, maar gewoon de dingen niet goed kon plaatsen. Ondertussen is het zo erg dat ze met lezen niet hoger dan avi-4 is en met rekenen niet meer kan dan eind groep 5. Let wel: mijn nichtje is 12 en moet nu naar een vervolg onderwijs. Ik vond het dus raar dat ze dus nu pas weer getoetst is. Ze heeft 2 keer groep 7 gedaan. Maar als ik dit begrijp is het eigenlijk onmogelijk dat ze überhaupt de basisschool heeft gehaald. Ik snap niet waarom er niet eerder gesproken is over speciaal onderwijs voor haar. Ze heeft een rugtas en werkt met een computer. Ze krijgt aangepast haar toetsen, met minder vragen of dus voorgelezen etc. Ze kan echt niet schrijven. Ze schrijft als ware in spreektaal. Nou ze kan dus niet lezen en ze kan bijv ook geen klok kijken. Dat vertelde mijn zus gisteren. Nou is mijn zus net een half jaar gelden gescheiden. En nu vroeg ik me dus af, doordat mijn nichtje ws heel erg verdrietig daar om is, of dit van invloed kan zijn op zo'n test.

    Mijn haren gaan hier werkelijk recht van overeind staan. Natuurlijk kan ik niet helemaal ordelen alleen op de stukjes tekst maar wat een enorme slechte keuzes hebben ze gemaakt.
    Dat je niet verder met Avi 4 komt vind ik al bijna niet te geloven, want ook dyslecten kunnen met veel oefenen en goede begeleiding echt verder komen, maar dan laat je het stukje tijd alleen buiten beschouwing. Maar goed dit terzijde. Als ze dan ook nog zo slecht rekent,moet er toch een bel rinkelen vaak zijn dyslecten daar namelijk wel goed in(overigens heb je ook dyscalculie dat is dyslectie maar dan op rekengebied).
    Dit meisje had in groep 3 of 4 een psychologisch onderzoek moeten krijgen waarmee ze verwezen had kunnen worden naar het speciaal onderwijs. Soms kan het door bepaalde redenen niet, omdat de school nog niet zelf genoeg gedaan heeft of het kind nog wel genoeg vooruitgang maakt en dan krijgt een kind bij ons op school een eigen leerweg. Dit wordt dan wel met de ouders uitgebreid besproken want zo een kind komt dan niet met dezelfde bagage van school af en gaat dus bij voorbaat al naar leerwegondersteunend onderwijs. Bij ons blijft er na groep 5 ook geen kind meer zitten! Je laat een kind in groep 7 toch ook niet meer zitten! Onvoorstelbaar! Dit meisje heeft zich waarschijnlijk al jaaaaaren ongelukkig gevoeld omdat ze al die leerstof niet kan bijbenen, zo'n kind hoort op haar eigen niveau, op haar eigen tempo, maar wel naar volle tevredenheid en gelukkig, op een speciale school.
    Natuurlijk werken verdrietige situaties niet mee, en kunnen dingen verergeren, maar als ik dit zo hoor had dit al duidelijk moeten zijn in groep 3/4. Ik ben benieuwd of dit een school is waar ze dit misschien niet zo vaak hebben omdat er misschien veel kinderen uit hogere millieus op zitten. Weet jij dat?

    Dominique: kantklossen, figuurzagen, paperclips rijgen, knijpers uit elkaar en weer in elkaar zetten, mantra's opzeggen, puzzel van 10.000 stukjes??? :)
    Je hebt gewoon een late innesteling gehad.
    Accepteer het nou maar, je bent gewoon harstikke zwanger.

    Maureen die tatjana ziet er voor haar leeftijd idd wel goed uit, maar is natuurlijk aan alle kanten verbouwd! En ik vond haar ook wel een beetje een 'air' hebben hoor. Wat wil je nou als je nederland vraagt of alle vrijgezelle mannen willen reageren, dan komen al die nederlandse vrijgezelle (net niet meer bij mama wonende) pummels uit hun hol gekropen. Dan moet je ook niet gaan klagen dat je niet op je stretchertje in de tuin in een rijtjeshuis wil zonnen!!! Er bieden zich heus geen loslopende miljonairs aan (want anders ging ik ook wel met mijn kop op tv, hahaha).

    Annemiek van harte!
    Ik heb afgelopen verjaardag (september) ook een hele mooie grote boedha van mijn ouders gekregen. Hij staat prachtig te pronken in mijn woonkamer. Heb er zelf op mijn muur nog een mooie tak met rustgevende bloemen achter geschilderd, twee kaarsjes ernaast en mijn rustplekje was een feit.

    Sneeuwmees gaat die Frank zitten janken tussen zijn geiten, hihi. Die koppies van die beesten, moest er erg om lachen!
    En maureen ik vind het niet zielig hoor voor die Richard, ik vind het een sukkel en het is niet eerlijk voor die vrouwen hoe hij het heeft gedaan.

    Lieve Secondlife heel veel sterkte morgen op je werk.
    Lucht je hart hier maar weer even als het je te veel wordt

    Liefs,
    Xon
     
  11. Iris 2

    Iris 2 Actief lid

    18 okt 2010
    128
    0
    0
    @Secondlife: Ik wist niet dat er een "ïk weet het niet bankje" is..daar kan ik ook wel op dan..:).Hoewel ik zo goed als zeker weet dta we deze maand niet raak geschoten hebben door die griep..:( Hoe zet ik mezelf ertussen zonder de mooie kleuren te verknallen?
    @Lafemme: Yep..lekker vegetarisch, dat betekend lasagna met wortel, tomatensaus, prei ,broccoli...en wat hij er verder doorgegooit heeft. Smaakte erg goed.
    @Xon: Ik kijk eigenlijk nooit BzV, maar de laatste twee heb ik gekeken. Die Frank vind ik toch wel een skatjuh, maar die andere die meteen twee vrouwen eruit gooide is ergens niet goed hoor. Er is iets aan hem wat niet klopt (enge ogen).Hij heeft wel een heleboel "kleine leugentjes.."Bovendien hoorde ik via iemand die dat bedrijf van hem opgezocht heeft dat het niet eens zijn eigen bedrijf is..hmm.
    Een vriendin van me is ook lerares en die zwoegt ook altijd met die rapporten..:Dsterkte.
     
  12. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Iris, ik had mezelf op het weet niet bankje gezet aangezien ik door een curretage even moet afwachten hoe mijn cyclus nu gaat lopen. Ik vermoed nu nog ca 4 weken voor mijn eerste ongi er weer zal zijn, afgaande op mijn cyclus na mijn curretage van jaar. Toen liep hij na die eerste cyclus weer gewoon normaal. Dus daar hoop ik nu ook op. Deze maand ook nog even niet klussen helaas omdat na een curretage het risico op eenMK groter is doordat ze een laagje baarmoederslijm verwijderen en dat moet eerst herstellen.
    Helaas is SecondLife na haar MK naast mij komen zitten. Wel gezellig, maar het is een bankje wat eigenlijk gewoon maar leeg moet blijven vind ik.
     
  13. Secondlife

    Secondlife Actief lid

    17 aug 2010
    361
    0
    0
    NULL
    NULL
    Even kort, ik heb de eerste twee uur overleefd. Iedereen die het weet is heel lief hoor. Maar wil er liever niet over praten. Dan ga ik janken hoor. En wil niet dat het hele kantoor dit weet. Wil er gewoon niet constant mee geconfronteerd worden.

    Gelukkig kan ik hier even mijn ei kwijt.

    Doeg meisjes!

    Liefs,
    S.
     
  14. Annemiek1975

    Annemiek1975 Fanatiek lid

    3 aug 2008
    2.165
    0
    0
    Filiaalleidster
    Neerkant
    Super sterk van je SL dat je aan het werk bent. En ik snap het er niet over praten anders komen de tranen maar al te goed.
    Ik heb met mijn collega's ook de afspraak dat als ik er over wil praten ik er over begin en als ik er dus niet over begin, gaan zij niet verder als smorgens even vragen hoe het nu gaat. En dan zeg ik eerlijk hoe ik me dan voel en dan gaan we verder met de orde van de dag.
     
  15. Xon

    Xon Fanatiek lid

    28 dec 2010
    1.537
    0
    0
    Leerkracht
    Noord Holland
    Fijn om te horen S., hou vol, het wordt vanzelf weer tijd om naar huis te gaan.

    Ik ben op mijn vrije dag een beetje chaggie! Vanochtend om 9 uur in het ziekenhuis geweest voor een uitgangsecho.
    Had niet de aardige verpleegkundige (niet dat ze niet aardig is,maar die andere is gewoon heel lief, betrokken en staat open voor al mijn vragen!). Dus ik probeerder haar mijn vragen te stellen, zegt ze kind je lijkt wel een medische encyclopedie, ik weet daar geen antwoord op hoor.
    Op de echo in ieder geval alles goed, ook genoeg eitjes op voorraad.
    Het voelt gewoon niet goed om clomid te gaan slikken als ik zelf prachtige eitjes produceer! Het voelt een beetje alsof ik mijn eigen lichaam verraad.
    Ze hebben nu besloten eerst de komende keer nóg een keer te prikken wat mijn eispronghormoonhoogte (leuk galgjewoord) is, terwijl ik weet dat dat mijn probleem gewoon is.
    Zij denken dat ze misschien te laat geprikt hebben, maar ik weet gewoon zeker van niet!
    Dus deze ronde ga ik geen hormoon krijgen om mijn eisprong op te wekken, helaas!
    Wat een ander probleem is, is dus dat mijn ongesteldheid gewoon op dag 28 komt, terwijl mijn eisprong laat is. Dus ik heb het over die progesteronbolletjes gehad, daar wist ze gelukkig wel iets van en dat ging ze overleggen met de gyn.
    Met een beetje tegenzin ga ik vanaf morgen (dag 5/6) toch de clomid 50mg slikken, met het risico dat ik dan misschien deze maand geen eitje ontwikkel of juist 20 eitjes uit mijn nog schamele eivoorraad ontwikkel.
    Volgende week maandag weer een update ei-echo!
    Pfffff, waarom word ik nou niet op de gewone manier zwanger!
     
  16. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    Hi dames,

    Nieuwe week weer. Ben wel vrij vandaag. Zijn jullie goed gestart?

    @Xon: is Tatjana verbouwd?! O dat wist ik niet joh hihi. Ok ja dan gaat 't niet meer op. Dacht dat ze ;n natural beauty was. En ja je hebt wel gelijk over die mannen die reageren en haar wensen, al had ik toch ook plaatsvervangende schaamte soms hoor bij ze. Nouja die ene die ergens in 'n onaf koud gebouw op een bovenverdieping tussen het beton 'n parasolletje had neergezet. Hahaha ik lach me kapot terwijl ik dit type, omg. En verder boer Richard. Daar moet ik ook op terugkomen inderdaad. Hij deed gewoon alsof ie zielig was en ik trap er weer in hihi. En ik heb op 'n forum gelezen hoe 't gegaan is; vrouw 1 en vrouw 2 (vrouw 3 is nooit benaderd) hebben zitten mailen en bellen met 'm (of omgekeerd dus eigenlijk; de "player"). Toen ontstond er als 't ware tussen vrouw 1 en 2 kinnesinne. Het schijnt dat degene die 't niet werd en opstapte(hoe heet ze), mail heeft verstuurd waarin ze 'te ver ging' volgens de ander. En dat het niet alleen was dat ze zich zo waardig hield dat ze zo snel weg was maar dat ze vast ook niet wou dat dit ter sprake kwam. Hahaha die mensen toch. Nee dan ik met m'n liefdesleven... Maar ik heb 't ook niet echt gevolgd zoals ik laatst zei en heb de opbouw van de walging of irritatie richting boer Richard dus ook niet goed gevoeld haha. Sjongejonge ik ben melig (raar). O en trouwens die Frank tussen z'n geiten omg wat grappig. En néé ik ben helemaal geen leedvermaaktype hoor, maar moet ineens zo lachen om alles deze ochtend (gister bij die geiten trouwens ook).

    @Dominique: ik snap dat je het eigenlijk nog niet goed durft te geloven. Zie ik dat goed? Maar wat de rest hier ook al zegt: je bent gewoon echt zwanger. Enjoy!

    @Secondlife: Wat goed van je! Het gaat lukken en we sturen je positieve energie. Sterke vrouw ben ook jij hoor.

    Had weer buikpijn afgelopen nacht en sowieso een slapeloze nacht. Gelukkig was ik vandaag vrij(!). Maar ik had weer de hele nacht om me van alles wijs te maken. Zo zeker als ik was van 't ongesteld worden door de tekenen (4 dagen vooraf verschrikkelijke buikpijn steevast), nu maakte ik mezelf wijs dat ik 'n late innesteling had. Gewoon omdat ik hier ergens iets gelezen heb. Dat gaat dan een eigen leven leiden in mijn hoofd hihi. De wens is de vader van de gedachte hè (zo gaat die uitdrukking toch?). Terwijl ik voor ik ging slapen ervan overtuigd was dat ik 'n paar dagen voor nod toch ongesteld zou worden. Zou ook wel stom zijn dat ik sinds in ieder geval Mei vorig jaar 'n regelmatige cyclus heb en juist nu dat ik begonnen ben met via deze weg zwanger te worden (donor) het ineens weer verstoord is. Pfff weet 't allemaal niet meer. Nouja ik ga kijken of de lachborrels in me nog een uitweg vinden hihi. Kan liever lachen dan huilen.

    Fijne (werk)dag dames,

    Maureen
     
  17. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    O sorry Xon, ik zat zo in mijn eigen 'lachborreltjes-vibe' dat ik helemaal jouw serieuze bericht mistte. Was toen aan het typen.

    Ik snap je wel hoor. Dus aan mijn advies heb je nu niets. Ik snap dat 't voelt alsof je nu juist iets verstoord door met clomid te beginnen. Maar dat raadden ze dus wel nog aan om dat te doen? En bedoel je te zeggen dat er te weinig tijd is tussen eisprong en start van menstruatie? Daar heb ik zelf nooit aan gedacht... Pfff ja je hebt gelijk; waarom zo moeilijk allemaal hè? Ik heb broertjes en zusjes (ben de oudste) en mijn moeder is overleden toen ik jong was. Mijn vader dus hertrouwd. En nu is mijn jongste zusje die 18 is, doodleuk en eigenwijs bewust zwanger geraakt op haar 17e en toen ze nog geen 3 maanden 18 was, bevallen. Gelukkig alles goed en wel hoor en ook met d'r vriend samen enzo. Maar dan denk ik soms wel eens: wat is 't oneerlijk verdeeld. Moet je mij nou bezig zien op mn 39ste! (Ben van al mn broertjes en zusje de enige die geen kind(eren) heeft.) En ik snap dat jij dat ook hebt op 'n andere manier als je weer 'n afspraak in 't ziekenhuis erop hebt zitten en nieuwe onzekere wegen inslaat. Nou ik wens je heel veel sterkte en wijsheid. Dat het gewoon goed mag lopen en je wél een eitje hebt ondanks start clomid. En juist weer niet teveel begrijp ik hè. Power meid; het komt goed. Echt. Volgend jaar deze tijd zijn we allemaal (opnieuw) mama!

    Liefs!
     
  18. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Pff meiden wat hebben jullie ook allemaal al veel meegemaakt.

    @Secondlife
    Ik vind jou heel erg dapper hoe je ermee omgaat. Sterkte!

    @Annemiek
    Wat goed dat je dat met je collega's hebt kunnen afspreken. Zulke collega's kom je niet overal tegen!

    @Xon
    Ik ben *bijna* fertiliteitsexpert :p maar dat Clomid verhaal vat ik niet hoor. Waarom zou je dan misschien helemaal geen eitje ontwikkelen?
    Tja, waarom wordt je nou niet op de gewone manier zwanger. Die vraag heb ik mezelf ook vaak gesteld. In mijn situatie ligt het aan de zwemmers van manlief, dus ik weet wel waarom natuurlijk. Maar soms denk je waarom #$%^@$#! is het ons nou niet gegund om GEWOON tussen de lakens lekker romantisch een liefdesbaby te verwekken en wordt "de rest van de wereld" wél in een vloek en een zucht -zelfs al is het stomdronken en hartstikke ongewenst- zwanger. Het zoeken naar verklaringen is alleen maar nog frustrerender. Ik vind het altijd troostend om te lezen over andere vrouwen die door de hel van subfertiliteit gaan, maar nog wel hun humor behouden en het waarschijnlijk dankzij die humor ook volhouden.
    Sorry, ik ben een beetje door aan 't draven geloof ik...
     
  19. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    ik ben een leek in alles wat de mmm betreft en clomid,etc....maar ik heb al veel gelezen en wat ik eruit bergepen heb, verbeter hé als ik echt verkeerd heb, die clomid zorgt er toch voor dat alles verbetert niet alleen dat je ei volgroeit en springt maar dat ook genoeg lf tussen zit na je sprong...zoiets is het toch...:(

    @secondlife....valt mee achteraf...you go girl
     
  20. almika

    almika Fanatiek lid

    6 jan 2011
    2.101
    0
    0
    @maureen blijf jij lekker melig.... is ook best eens fijn en prettig zo'n dag om de dag erna weer al gek wordend op w8 bank paats te nemen:D
     

Deel Deze Pagina