Welke luiertas?

Discussie in 'Babyverzorging en voeding' gestart door Caramel3, 11 okt 2024.

  1. Caramel3

    Caramel3 Actief lid

    29 dec 2023
    388
    196
    43
    Vrouw
    Hoihoi!
    Volgens mij zijn er al wat topics hierover maar dan vooral wat oudere. En ik wil het graag even hebben over tassen die op dit moment te koop zijn:D
    Ik ben bijna 34 weken zwanger van de 4e en heb een beetje last van nesteldrang.:roflmao: Wat de zaken geen goed doet, is het feit dat ik nog geen fatsoenlijke luiertas heb. En ik weet gewoon even niet waar ik naar moet kijken. Bij de andere kids had ik een grote Cowboysbag, die ik over de stang van de kinderwagen hing. Maar toen had ik alle tijd:D en liep ik overal heen. Nu hebben we een veel strakker schema met school, zwemles etc etc, gebruik ik vooral onze bakfiets en moet ik de tas dus makkelijk kunnen meesjouwen. Een grote, volgeladen Cowboysbag en een baby is dan vrij veel van het goede.
    Rugtas wil ik liever niet. Ik denk nu aan een grote handtas waar ik dan hopelijk alles in kwijt kan. Ik hoop borstvoeding te geven dus hoef ook weer niet zó veel mee te slepen… Hoe doen jullie dit? Wat voor tas gebruiken jullie? Ik vind het merk Cowboysbag geweldig, ik twijfel over de Cowboysbag Hill. Maar is die dan groot genoeg?! Handig? Echt geen idee (meer).
    Hopelijk kunnen we wat meningen/ervaringen uitwisselen.;)
     

Deel Deze Pagina