Dames,wie heeft er nou een eht goed recept voor een heerlijke tomatensoep?/paar ker zelf gemaakt maar dan toch niet zo lekker,wie helpt me???
Champignons, paprika, ui, tomatenblokjes, tomatenpuree, kruiden en gehakt gewoon klaarmaken als pastasaus. Dan vervolgens in een pan gooien en daar 2 liter runderboullion bij, soepgroenten en spaghetti (doe ik altijd ipv vermicelli)
Italiaanse tomatensoep met mascarpone - Recept - Allerhande - Albert Heijn smullen maar zo lekker , je proeft echt de verse tomaat in deze soep , ook de kindjes smullen hiervan !!!
Herkenbaar Linda! Hier ook al een paar keer een iets te zure soep. De truc schijnt hem te zitten in suiker. Dat heft het zuur van de tomaat op. Laatste keer was mijn poging stukken beter Ik gebruik de volgende ingrediënten: 1 bouillonblokje knoflook 1 bouillonblokje groente (beide biologisch van zonnatura) 1 liter water 1 blik gewelde tomaten 1 verse tomaat alles bij elkaar laten koken en daarna pureren Daarna nog 1 fijn gesneden tomaat, 1 stronkje fijngesneden bleekselderij, gehaktballetjes en wat kookroom toevoegen. Lekker laten doorpruttelen. Tot slot dus naar smaak wat suiker toevoegen. Je proeft vanzelf wanneer het goed is.
Uitje en knoflook fruiten in de pan, pak gezeefde tomaten erbij en 1/2 liter bouillon. Even laten pruttelen. (Evt stukjes ui en knoflook eruit zeven) dan theelepel basilicum en theelepel oregano erin. Eventueel nog opdienen met eetlepel room. Super snel en simpel...maar heerlijk!
echt een aanrader !!! zodra de tomaten in de aanbieding zijn dan maak ik een grote pan !! eventueel tomaat vervangen door paprika ook heerlijk !!!!!!!!!!