wie nog meer 35+ deel 2

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door justme66, 14 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Boudicca

    Boudicca Fanatiek lid

    2 jun 2011
    1.643
    0
    0
    NULL
    NULL
    O ik lees mijn laatste berichtje over en dan klinkt het een beetje zielig. Zo is het niet bedoeld hoor want zo voel ik me niet. Het is gewoon even aanpassen aan een nieuwe situatie. Die trouwens vast niet lang gaat duren want als ze me vanuit het zh vol gaan stoppen met hormonen wordt die cyclus vast weer een stuk korter.;) (zoiets heet positief denken geloof ik;))

    Ben vandaag voor de verandering eens een dagje thuis dus kom af en toe wel even spieken op ‘t forum.
     
  2. Hoop42

    Hoop42 Niet meer actief

    @Almica: ik heb jou nog nooit gesproken geloof ik.Ik ben Marijke,42 jaar.Ik heb 31 juli helaas een miskraam gehad met 6 weken zwangerschap.Dat heeft er behoorlijk in gehakt.Ik zit nu op het wachtbankje,as dinsdag mijn NOD(hoop stiekem dat het alweer raak mag zijn):)
    Aangenaam kennis te maken!

    @Boudicca: Ik kan me goed voorstellen dat je er erg moe van word,als je cyclus zo wisselend is.Ik heb dat zelf ook gehad toen ik nog geen kinderen had.Ik ben bij de gyneacoloog terechtgekomen en heb toen Clomid gekregen.Dat hielp mijn cyclus normaal worden.Het heeft enorm geholpen.Ik weet eigenlijk niet of jij in de medische molen zit?Anders is het misschien een idee om ook aan de Clomid te gaan?
    En je mag gerust even klagen(of je kan het ook je hart luchten noemen)Heb ik gisteren ook gedaan en lucht best even op!:)
     
  3. JeetjeB

    JeetjeB Fanatiek lid

    26 mrt 2011
    3.214
    1
    38
    Freelance vertaler
    Buitenland
    @Boudicca: je mag best wel even mopperen erover hoor, lijkt me best vervelend als je cyclus dan toch weer langer is ineens. Het is fijner als je weet waar je aan toe bent natuurlijk. Hopelijk snel duidelijkheid dus!

    @Hoop: vandaag je bulletje ophalen hè? Leuk hoor!! Veel plezier! Zet je nog een foto op je profiel?

    @Sneeuwmees: hoe is het nu met je man? Met de mijne weer als vanouds. Hij heeft vandaag een sollicitatiegesprek, dus laat de duimen maar draaien! Helaas niet meer geklust, maar ik had zelf ook geen puf gisteravond, dus nu maar afwachten of het genoeg is geweest. Als mijn eisprong vroeg was, wat ik zelf denk, dan zou het wel eens kunnen.
    En vervelend is dat als je zoveel opmerkingen krijgt over dat je er zo moe uitziet. Niet te veel van proberen aan te trekken hoor (al is dat lastig, ik weet het!)

    @Xon: ik geloof ook niet echt in die pendels eigenlijk, maar ik was toch nieuwsgierig wat ze zouden zeggen. Heb er nu nog een en die zei weer januari en een meisje, Dus tjaaaa....
    Ben je alweer thuis of zit je nog lekker in Limburg? Toch nog mooier weer gehad geloof ik hè?

    Ik ga eens aan het werk. Veeeeel te laat opgestaan, want we waren weer opgebleven tot 3 uur. Zal best blij zijn als we ons normale ritme weer kunnen oppakken eigenlijk (en denk onze vogeltjes ook!)

    Sorry ik vergeet een hoop meiden, maar ben jullie niet echt vergeten hoor! Hoop dat het goed gaat met iedereen. Fijne dag en tot later!
     
  4. JeetjeB

    JeetjeB Fanatiek lid

    26 mrt 2011
    3.214
    1
    38
    Freelance vertaler
    Buitenland
    O, ja, Boudicca, over dat pendelen. Je stuurt een privébericht naar iemand met je gegevens dus niet iedereen kan het zien en ik vertrouw er maar op dat die persoon die pendelt er verder niets mee doet. Dus het is niet zo dat iedereen het kan vinden, anders zou ik het ook niet doen denk ik hoor!
    Ik heb nu dus twee heel verschillende pendels dus dat geeft me al meer hoop dat ze fout zitten :p
     
  5. Boudicca

    Boudicca Fanatiek lid

    2 jun 2011
    1.643
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hmmm Jeetje ik zal dat pendelen eens in overweging nemen, ben nl best wel nieuwsgierig. ;)

    Hoop ik zit al in die mediche molen. Ik ben een Bammer in wording (hoop ik) en dan is een beetje hulp wel handig!:cool:

    Zo ik ben de hele ochtend voor school aan het werk geweest BLGH! En dat in mijn vakantie. Ja ja het is wat.
    Ik werk in het speciaal onderwijs en daar moeten we altijd héééle úúúííítgebrèèèìììde groepsplannen schrijven. Daarnaast ook nog eens voor ieder kind in de groep een nogal lijvig individueel handelingsplan en dat alles moet 2 weken na de vakantie al in orde zijn. Omdat èn werken èn die dingen schrijven nogal veel is om in twee weken te doen ben ik er nu toch maar zoetjes aan mee begonnen. `Mijn werk is heel leuk hoor maar die berg administratie erbij. Pffff! Maar goed beginnen is altijd het moeilijkste dus de kop is er nu tenminste af. Nu maar even pauze en naar buiten want ècht ik zie ergens een zonnetje Jippieeee! :cool:
     
  6. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    @Hoop: het gaat hier goed, hoor. Geen roze te bekennen, vollop pijn in de borsten en vandaag ook wat misselijkheid. Natuurlijk heb ik mijzelf nu weer wijsgemaakt dat het een leeg vruchtzakje is of een ma ... volgende week woensdag zullen we het zien. :)

    @Jeetje: hopen dat je man de baan krijgt!

    @Boudicca: sterkte meid. Het is frustrerend als je cyclus je zo in de steek laat. Neem je al Clomid, soms?
     
  7. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    Trouwens, ik ben MOE, niet normaal meer. Ik kan wel blijven slapen, en op elk moment van de dag wegkukelen.
     
  8. Boudicca

    Boudicca Fanatiek lid

    2 jun 2011
    1.643
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dominique het klinkt van jou kant inderdaad wel “lekker” zwanger, maar kan me voorstellen dat je allerlei nare scenario’s in je hoofd hebt. Het gaat deze keer gewoon goed komen hoor! Nog 6 dagen hè tot je echo, dat is al minder dan een week joh!

    Ik gebruik nog geen hormonen. Dat was al wel de bedoeling maar door een “foutje” van het zh kwamen ze daar te laat mee. Voor ik nl. hormonen van ze krijg willen ze eerst een hsg doen Dit is standaard procedure en die willen ze in de eerste week van de cyclus doen. Toen ze daarmee kwamen was het al te laat. Dus nu 4x IUI in eigen cyclus gehad maar ik ga ervan uit dat ik de volgende cyclus wel hormonen krijg. Welke dat zullen zijn weet ik niet. In ieder geval iets van spuiten en volgens mij zijn clomid pillen. Ik weet dus niet of ik dat ook krijg. Eerst maar eens begin van de cyclus afwachten en dan op dag 3 een fm + uitleg over de hele hormoon toestand en hsg en dan de hsg en dan bij poging 5 mèt hormonen zwanger.;)
     
  9. justme66

    justme66 Fanatiek lid

    22 aug 2010
    4.224
    0
    0
    he dames, hier een lage bloeddruk helaas. niet super laag hoor, 102/62. maar eens even kijken hoe we dat een beetje hoger kunnen krijgen.
     
  10. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    Lekker bouillonnetje bij slapte?
     
  11. Boudicca

    Boudicca Fanatiek lid

    2 jun 2011
    1.643
    0
    0
    NULL
    NULL
    Justme ik dacht dat je aan een lage bloeddruk niet zoveel kunt doen. Behalve dan zorgen dat je meer zout binnen krijgt maar of dat tijdens een zwangerschap zo'n aanrader is betwijfel ik.
     
  12. ricmar94

    ricmar94 VIP lid

    17 dec 2008
    11.713
    1
    36
    zelfstandig ondernemer
    Gasselternijveen Dr
    justme af en toe boulion wil wel helpen maar beter te laag dan te hoog hoor, langzaam aan opstaan en er aan wennen dat hij laag is
     
  13. justme66

    justme66 Fanatiek lid

    22 aug 2010
    4.224
    0
    0
    had op dit forum al gelezen dat een dropje ook wel mocht. en inderdaad een kopje bouillon af toe is misschien ook wel fijn. ga niet meteen een zak drop opeten hoor, alles met mate! verder lekker kalm aan.
     
  14. Secondlife

    Secondlife Actief lid

    17 aug 2010
    361
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hé meiden,

    Ik ben weer thuis! Ben gesloopt en boven ligt ook al een klein Rapunzeltje (lees mijn dochter) uitgeteld te dromen van Disneyland. Het was helemaal geweldig! We hebben er echt van genoten. Al begon het allemaal dramatisch. Zondagmiddag na het slaapje van onze dochter dus weggegaan en toen ze wakker werd had ze een beetje koorts. Ze was de hele rit naar Gent heel stil, wilde niks eten en gloeide al een kooltje. Zo zielig. In vlak voor de grens met België even gestopt en uit de auto. En ja hoor...ze zit bij mijn man op de arm en daar kwamen de wortels eruit. Echt alles zat eronder. Zo zielig. Maar ze bleef zo rustig. Ik naar de benzinepomp en haar helemaal gewassen en schone kleren aangedaan. Mijn man schone kleren aan en weer verder. Gelukkig ging het toen meteen een stuk beter en heeft ze niet meer gespuugd. Maar wel schrikken hoor. Ben blij dat ze het niet in de auto gedaan heeft. De volgende dag had ze nog een beetje verhoging maar dat daalde gelukkig snel en ze heeft verder nergens meer last van. Ze heeft de tijd van haar leven gehad. Heerlijk om haar zo te zien genieten.

    Heb helaas wel een telefoontje van mijn moeder gekregen dinsdagavond dat oma was ingeslapen. Dat was wel behoorlijk slikken. Maar alles weer bijelkaar geraapt en de volgende dag weer naar Disneyland. Nu ik weer thuis ben begint het pas een beetje te bezinken en komen de tranen. Zit ik ook nog vol met hormonen. Rationeel gezien weet ik wel dat het goed is zo, maar het blijft mijn omaatje. En nu is ze er niet meer. Nooit meer even gezellig een bakkie thee bij haar doen. Dat ga ik toch missen.
    Maandag is de crematie.

    Verder heb ik nog niet teruggelezen. Maar dat begrijpen jullie waarschijnlijk wel.

    Ik ben te moe om nog maar iets te doen dus ga zo lekker slapen.

    Dikke knuffel voor iedereen.

    Liefs,
    S.
     
  15. justme66

    justme66 Fanatiek lid

    22 aug 2010
    4.224
    0
    0
    @secondlife, fijn dat je vakantie leuk was en gecondoleerd met je oma
     
  16. Boudicca

    Boudicca Fanatiek lid

    2 jun 2011
    1.643
    0
    0
    NULL
    NULL
    Secondlife gecondoleerd met je oma en sterkte maandag bij de crematie.
     
  17. Dominique71

    Dominique71 Bekend lid

    25 mrt 2006
    978
    0
    0
    Secondlife gecondoleerd met je verlies. Sterkte gewenst ook. Virtuele knuffel van mij.
     
  18. ricmar94

    ricmar94 VIP lid

    17 dec 2008
    11.713
    1
    36
    zelfstandig ondernemer
    Gasselternijveen Dr
    secondlife gecondoleerd..
     
  19. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    @Secondlife: Gecondoleerd met je oma.
     
  20. Maureen

    Maureen Niet meer actief

    @Justme: Ik weet er niets van af, wat de waardes betreft enzo. Maar je zal hier inderdaad ook wel tips vinden (en heb je al gevonden zo te lezen).

    @Sneeuwmees: Hoe gaat het met je man? Hij is dus door zn rug gegaan. Jeetje. Nou zoals Xon ook zei kan het ook via inseminatie met spuitje hè:D

    @Boudicca: Wat vervelend dat wachten en zo'n lange veranderende cyclus. Hoop dat je snel duidelijkheid hebt en verder kan met de volgende ronde.

    @Iedereen: Sorry als ik je vergeet maar ik lees mee. Fijne avond allemaal.

    Liefs
     

Deel Deze Pagina