30+ meiden

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door snoetetoet, 29 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sweetvienna

    Sweetvienna Fanatiek lid

    10 jul 2007
    2.092
    0
    0
    Heej meiden,

    Hoe gaat het met iedereen?

    Marjolein, heel goed dat je nogmaals een gesprek hebt aangevraagd! Je hebt recht op duidelijkheid meid! En natuurlijk duimen wij allemaal heel hard dat jullie gewoon lekker door kunnen gaan en dat je snel zwanger bent!
    Trouwens, met cl bedoelt ze ook gewoon de letters 'cl' intikken (de eerste letters van het woord club), als je die intikt in het zoekscherm op je hyvespagina, zie je als het goed is onze club tevoorschijn komen!

    Hier alles goed, geen bijzonderheden...

    Iedereen succes dames!
     
  2. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    tja de kans op een zwangerschap is iedere maand klein, maar toch zijn er ook mensen die n keer de pil ofzo vergeten en meteen zwanger zijn.......
    Het is allemaal zo'n kans berkening en het hangt van zoveel meer factoren af dan alleen op het juiste moment klussen.....
    Ik denk dat uiteindelijk iedereen hoopt om bij de groep te horen waarbij het snel lukt.
    Bij mijn beide zwangerschappen was ik heel snel zwanger (3de ronde en 2de ronde), terwijl ik er toen rekening mee hield dat het wel een aantal maanden zou duren. Maar nu, met dit in mijn achterhoofd, ga je er (deels onbewust) toch vanuit dat het nu ook snel kan gaan....en dan is iedere maand langer..te lang (niet dat dat nu al aan de orde is, zit "pas" in ronde 3). Of rede om je (onterecht waarschijnlijk) zorgen te maken.
     
  3. Sweetvienna

    Sweetvienna Fanatiek lid

    10 jul 2007
    2.092
    0
    0
    Oh en ik ben Knuffel vergeten :):)
    Knuffel meisje, ik weet niet of je dit nog leest maar wij begrijpen het wel, hoor. Neem je tijd en als je de behoefte voelt, dan ben je hier altijd welkom!! Wij denken aan je. Heel veel sterkte meis, en dat het zonnetje voor jou maar weer snel mag gaan stralen. *knuf*
     
  4. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    tja zelfs dat krijg ik dus niet voor elkaar....als ik dat intik...of club ofzo dan krijg ik geen resultaten:(
     
  5. Sweetvienna

    Sweetvienna Fanatiek lid

    10 jul 2007
    2.092
    0
    0
    hihi oh...dan weet ik het ook even niet...ik krijg dan wel de club te zien!
     
  6. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Voor alle duidelijkheid, je moet het in dit zoekveld typen:
    [​IMG]
     
  7. shadowcat76

    shadowcat76 Niet meer actief

    Ben ik helemaal met je eens dat dat een mens goed doet! Lekker zeg dat je vandaag vrij bent. Ik hoef vanmiddag ook niet te gaan werken, heb net 3 uurtjes gewerkt en nu heb ik lekker weekend!

    Precies, leven is belangrijker dan werken voor je huis. Wel jammer idd van die drukke weg, kan me voorstellen dat je dat eng vindt als hij straks buiten gaat spelen. Zou me ook niet lekker zitten! Zowieso goed vasthouden als je met 'm over straat loopt en hopelijk kun je 't 'm leren dat hij niet zomaar de straat op rent. Van die zolderkamer, ik vind dat juist leuk, een zolderkamer! Vaak heb je dan best een grote kamer omdat hij meestal natuurlijk de hele bovenverdieping beslaat. Komt ook wel weer goed toch als er uitbreiding komt :). Knuff!!

    Lieve lieve knuffel, ten eerste : geen sorry zeggen! Dat hadden we afgeschaft. Gewoon even afstand nemen van het forum als dat beter voor je is. Snappen we toch allemaal. Laat je lekker verwennen door je lief, kruip lekker in z'n armen en huil maar eens goed uit. Het is ook veel in 1 keer wat er allemaal op je af komt. Doe rustig aan, probeer te genieten van het weekend. Weten ze wat je hebt meegemaakt? Hoop dat je toch een leuk weekend gaat hebben, verwen jezelf met nieuwe kleren of iets dergelijks. Je weet dat je me altijd een pb mag sturen als je me nodig hebt hè. Hoop dat je je snel beter voelt, je verdient het! Hele dikke knuffel voor jou nogmaals.

    @Evelyn : pfff lekkere drukke dag vandaag dus... Wat een situatie zeg met je zusje. Hopelijk komt het goed tussen haar en haar vriend. Ook jij moet voor je eigen geluk gaan meis!

    Je kunt idd wachten... maar ik heb idd 2 dagen voor NOD positief getest met kv 2 voor 5. Dusse :D:D. Maar ik snap wat je bedoelt hoor, tuurlijk is het beide een teleurstelling maar idd negatief testen is dan nog weer een beetje grotere.. is niet krom! Wel spannend nu zeg! Ik hoop het echt voor je hoor! Ik zou zeggen : gewoon testen!

    @Marjolein : wat goed dat je een nieuwe afspraak hebt met de gyn die je operatie heeft gedaan. Hoop dat hij je meer duidelijkheid kan geven, en idd als je groen licht krijgt : het kan nog :D. Hoop echt op goed nieuws meid! En per maand maar 15% kans? Pfff jemig... idd dan vraag je je af waar heb ik jarenlang die pil voor geslikt! Mijn HA zei trouwens 20% en ik denk dat het bij iedereen verschillend is hoor!

    Hier is verder nog steeds alles rustig, heb lekker weekend nu. Even alles bijlezen op ZP, antwoorden versturen, en dan ga ik zometeen lekker douchen en in de tuin zitten als het niet te koud is, lekker genieten van het zonnetje :).
     
  8. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Ik zou niet willen zeggen dat je verwend ben geweest met wat jij hebt meegemaakt.
    Nu je er een nachtje over hebt geslapen, hoe denk/voel je nu over wat je gisteren te horen hebt gekregen? Ik kan mij voorstellen dat de impact ervan pas later tot je doordringt...

    Met mij gaat het op zich wel oke nu. Het wisselt nogal bij mij. Het ene moment ben ik verdrietig en boos en het andere moment ben ik positief en hoopvol.
    Voor wat betreft de situatie met mijn stiefmoeder, ik ga er nu nog even niks mee doen. (Al kan dat lastig worden als er met mij contact gezocht wordt.) Ik heb gisteren wel een fijn gesprek gehad met mijn halfbroer erover, die weet altijd de juiste dingen te zeggen. :)
     
  9. eternity

    eternity Niet meer actief

    Allereerst: sorry dat ik er nu pas weer ben!
    Mijn vriend moest gisteravond zo nodig heel de avond World of Warcraft spelen!!!!

    Ik kon verdorie niet eens ’n half uurtje de laptop hebben om even met jullie te komen kletsen. Maar ik heb het hem laten weten dat ik daar echt niet van gediend was, en hij had er ook heel veel spijt van daarna, en hij zei dat het nooit meer zou gebeuren.

    Daarna had ik even een mega-emotionele bui..
    Gewoon door alles, de hernia, de pijn, het liggen.
    Maar vooral omdat ik zo verlang naar een kindje. En het is pas mijn 2e ronde, maar ik heb gister gehuild als een klein kind, omdat ik zo graag zwanger wil zijn.
    Mijn neefje (notabene, de oudste zoon van mijn zus (de zus overleden is)) belde mij eergister op dat hij papa wordt! Zijn vriendin was aan de pil, had buikgriep gehad, en is nu zwanger. Hij was er op zich wel blij mee. Dus ik heb ook heel enthousiast gereageerd voor hem en z’n vriendin natuurlijk. Maar ik moest echt enorm huilen daarna.
    Mijn kleine neefje is verdorie gewoon eerder dan ik. (Nou ja, “kleine”neefje, hij is 22)
    Mijn zwangerschapswens is al zooooo lang. En soms denk ik wel eens: was ik maar gewoon eerder met de pil gestopt. Maar dan had ik een kindje gehad van ’n man waar ik niet bij wilde blijven.
    En ik vind jullie allemaal zo ontzettend sterk, dat sommige van jullie al zo lang bezig zijn, en toch positief blijven! Ik heb echt zoveel respect voor jullie!!!!

    Sorry even voor mijn emotionele uitbarsting…
    Ik ga nu even alles terug lezen, en reageren op iedereen.
     
  10. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    hihi dat snapte ik nog! maar dan krijg ik toch echt geen resultaten.......
     
  11. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    @eternity, ik snap het helemaal hoor!Sterkte!
    Gisteren een collega met een vergelijkbaar verhaal.....ze was er wel heel blij mee hoor! Ik kan het nu nog erg leuk vinden voor andere en hoop vooral dat we dan nog samen zwanger kunnen zijn...maar of ik dat nog steeds zo zie als ik n paar rondes verder ben..........ik denk dat het dan wel n beetje gaat steken dit soort verhalen.....
     
  12. Ik hoop ook dat ik meer duidelijkheid krijg! Een vriendin van me zei dat ze hoopte dat er niet nog meer verwarring zou ontstaat... Daar had ik nog niet eens bij stilgestaan. Nouja, we wachten maar af en hopelijk krijgen we groen licht!!!

    Oh ja en met hyves is gelukt hoor! Wel spannend zo'n zeer geheim clubje;):D
     
  13. Heel herkenbaar... Al was ik er tijdens mijn3 zwangerschappen net zoveel mee bezig als nu, dus dat kan het niet zijn denk ik dan...

    Haha, het lukt nog niet met hyves?!?! Dacht dat ik erg was...;):D
     
  14. Ja 15 of 20 procent, het is inderdaad van een heel aantal dingen afhankelijk en uiteindelijk is het een gemiddelde he! Maar het blijft weinig...:(
     
  15. eternity

    eternity Niet meer actief

    @evelyn: groot gelijk!!!! Eerst lekker aan jezelf denken (ookal is dat vaak heel moeilijk) en dan komt de rest pas! Sterkte meid!

    @marjolein; jeetje meisje, wat een verhaal. Nou, het is in ieder geval goed nieuws dat je geen overgangsverschijnselen hebt.
    Maar waar moet je een MRI van laten maken?
    Jammer dat je niet dicht in de buurt woont, want ik heb bij ons in ’t ziekenhuis op de röntgen gewerkt, en ik zou zeker wel binnen een week ofzo een afspraak voor je geregeld kunnen krijgen voor een MRI.
    En wel een ERG vreemd verhaal van je gyn hoor. Heb er nog nooit van gehoord dat als een vruchtje zich verkeerd nestelt, dat het dan dodelijk voor jou kan zijn.
    Vraag het idd nog maar eens na aan een andere gyn.
    En zoals ik net verder lees: je kunt de gyn een spoed MRI aan laten vragen! Dan ben je binnen een paar dagen aan de beurt.
    En ik hoop dat ze op het werk een beetje lief voor je waren! Als je moet huilen, gewoon huilen meid. Gooi het er gewoon uit. *dikke knuffel*

    @knuffel; och meisje, natuurlijk had je nog graag zwanger geweest. Het zijn ook zulke moeilijke dagen voor je!! Ik wou echt dat ik iets wist wat ik kon zeggen dat het wat beter maakte, maar dat kan ik helaas niet. Ik hoop echt dat het heel snel weer raak is, en dat je kleintje zich deze keer heel goed aan je vast houd. Ik ga echt voor je duimen meiske.
    En als het werk je te zwaar is nog even; dan meld je je gewoon ziek. Jouw gezondheid (zowel lichamelijk als geestelijk) gaat voor he!!

    En meisje, we willen jou niet kwijt hier!!!!!! Ik snap je beredenering echt wel, en je moet doen wat je zelf denkt dat het beste is, maar je bent echt zo’n enorme lieverd!!!
    Hele dikke knuffel, en hou je haaks meis. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, en dat je snel bij ons terug komt.

    @shadowcat: ik snap echt wat je bedoeld. Een vriendin van me bleef ook gewoon doorgaan met roken tijdens haar zwangerschap. En daar heb ik echt wel eens ruzie met haar over gehad!! Jeetje zeg; je doet toch alles voor je kind??? Kun je dan niet 9 maanden stoppen met roken voor het bestwil voor je kindje!!!

    Ik ga nu weer snel op de bank liggen, want m'n rug doet pijn.
    En m'n buik ook, maar ik ben verdorie al 4 dagen ofzo niet naar het toilet gekunnen. (en ik gebruik zelfs laxeermiddel...zucht)
    Misschien tot vanmiddag weer meiden!
     
  16. Nee nouja echt verwend wil ik ook niet zeggen, maar ik was wel steeds snel zwanger. Je moet er toch proberen het positieve van in te zien ofzo... Ja en of het doordringt, ik weet het niet zo goed. Heb er gisteren wel met mn man over gehad en we hebben er wel fijn over kunnen praten., Slapen heb ik amper gedaan, het gesprek bleef maar door mn hoofd spoken. Ik probeer het nu even los te laten tot dinsdag, hopelijk dat deze gyn me een beetje gerust kan stellen...

    Tja en je stiefmoeder...Ik heb ook 10 jaar lang geen contact gehad met mn vader, dus het is een hele stap... Fijn dat je er met je halfbroer over kunt hebben. Is hij de zoon van je stiefmoeder? En wat betreft die wisselende emoties...hopelijk mag het positieve en het hoopvolle overheersen
     
  17. Eternity, meid, ik snap het wel hoor! Je bent nog maar in ronde 2 (al duurt dat natuurlijk al veeeel te lang), maar de wens is zo diep he... En je hebt de wens al zo lang, dus het wordt alleen maar sterker en heftiger... Fijn dat je je emoties hebt kunnen laten gaan! Soms moeten ze eruit he, dat lucht ook op! Tijdens de pasen vertelde de vriendin van de zoon van de vriendin van mn vader (volg je me nog?;) dat ze zwanger is. Ik moest wel effe slikken, maar mijn broer en vriendin de nu IUI bezig zijn, daar vond ik het zo rot voor... Tuurlijk gun je het anderen, maar je wilt zelf ook zo graag he! Ik hoop dat het jullie snel gegund is!!
     
  18. glimworm

    glimworm Niet meer actief

    mijn zwangerschapswens had ik al vanaf mijn 10e jaar toen een nichtje geboren werd.:)

    Ik heb ook wel eens gedacht:" had ik nou maar eerder begonnen(in vorige relaties) met die kinderwens", maar achteraf ben ik blij dat ik het nooit ervan gekomen is. Ook omdat die relatie geen lang leven zouden hebben.
    Ik heb nu de man gevonden waarvan ik zeker weet dat hij de vader van mijn kinderen mag worden!
     
  19. Eternity



    Ja wat betreft de bloeduitslagen ben ik zeer tevreden:)
    En wat ze precies gaan bekijken met de MRI...Ik weet het ook niet precies. De Gyn had overlegd met een deskundige op het gebied van baarmoederafwijkingen etc en hij had geadviseerd voor een MRI. Ze weten gewoon niet hoe mijn baarmoeder eruit ziet (en of ik eventueel ergens nog een zwevende eierstok heb:$). En dat terwijl ze alles hebben kunnen zien tijdens de keizersnede... Dat is heel vreemd. Maar ze weten het gewoon niet... Ze had het erover dat ze willen voorkomen om me te moeten operen om alles goed te bekijken en ze zijn van mening dat je met een MRI het meeste kan zien (de laatste stap voor een operatie zeg maar).
    Als het vruchtje verkeerd nestelt, wordt het gezien als een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Het wil groeien, maar die kant van mn baarmoeder groeit niet mee. Ze weten niet hoever het eventueel wel zou kunnen meegroeien. Dus als het verkeerd nestelt, zei ze, dan ben je een tijdbom...

    Maar het feit dat ik tijdens menstruaties helemaal geen pijn heb was een goed teken zei ze! En de kans dat het allemaal gebeurt, is heel klein.Maarja, ze zei we willen gewoon alles uitzoeken. Ze gaf aan dat ons al eerder iets is overkomen wat een hele kleine kans is (luna*), dus vandaar....

    Ik ga dinsdag, als deze gyn ook rood licht geeft, inderdaad vragen om een spoed MRI!!! Jammer idd dat je niet in de buurt woont, je hebt geen contacten in Nijmegen?

    En zullen we anders samen een potje huilen (alhoewel ik nu wel weer op mn werk zit...). Alhoewel ik moet zeggen dat ik er nu best positief onder ben!
     
  20. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Ik speel ook World of Warcraft en de tijd vliegt echt als je het speelt! Ik speel het samen met mijn man. :)
    Ik snap je helemaal hoor, het is een hard gelag als mensen om je heen "zomaar" zwanger worden terwijl jouw verlangen zo groot is!
    Ook ik denk wel eens was ik maar eerder met de pil gestopt maar ook ik had nog niet de juiste man getroffen. Maar weet je, ik ben nu wel heel gelukkig met mijn man en dat is ook heel veel waard. Er zijn echt zó veel slechte relaties/huwelijken dat je jezelf gelukkig mag prijzen als je wel een hele fijne partner hebt, die je door dik en dun steunt en je begrijpt.
    Maar misschien maakt dat het verlangen naar een kindje juist nog wel groter. Ik zou mijn man zó graag papa maken. Maar je hebt het helaas niet voor het zeggen.
    Ik ben ook al lang bezig, maar ik ben echt niet altijd zo positief en sterk hoor! Het is toch telkens weer jezelf bij elkaar rapen, moed verzamelen en doorgaan. Wij hier op dit forum hebben echter een groot voordeel: we zijn er voor elkaar en gedeelde smart is halve smart. :)
    *knufs*
     

Deel Deze Pagina