30+ meiden

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door snoetetoet, 29 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    @mvl: ik ben zo bang voor weer die teleurstelling. Ik vind het eigenlijk ook een grotere teleurstelling als de test negatief aangeeft dan als ik gewoon ongesteld word. Raar want in beide gevallen is het resultaat hetzelfde maar toch...... En wachtend op de ongi kan ik mezelf nog voorhouden dat het misschien wel gelukt is. Beetje krom ik weet het....
     
  2. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    Ja dat herken ik hoor! Ik wacht ook liever tot mijn ongi dan een negatieve test! Resultaat inderdaad het zelfde, maar gevoelsmatig toch anders.
    Wel spannend nu he! NOD komt nu erg dichtbij voor je!
    ik zal voor je duimen!
     
  3. goofychick

    goofychick VIP lid

    31 dec 2007
    12.116
    0
    0
    Zuid-Holland
    He lieverd, als jij dat zo voelt dan moet je je gevoel achterna gaan lieve knuffel. Tis allemaal ook niet niks. En elke keer dat je hier bent wordt je er wel weer aan herinnert, maar als het je steun geeft moet je niet weg gaan, je zit in een rouwproces en dan moet je even tijd geven.
    Laat de omgeving maar lekker kletsen over ach dan was het al niet goed en bla bla bla......er heeft wel een beginnend leven in je buik gezeten wat zo gewenst was en is.
    Doe wat goed is. En weten je vriendinnen er van???? Misschien is het juist wel even goed om het te vertellen, niet dat je het hele weekend er dan over wil hebben maar dan kunnen ze er rekening meehouden.

    Dikke knuff!!!
     
  4. goofychick

    goofychick VIP lid

    31 dec 2007
    12.116
    0
    0
    Zuid-Holland
    Voor hyves, misschien een idee om ff een bloq oid te openen waar iedereen zich even voor kan stellen hahahaha. Hebben we destijds ook gedaan met mijn bevallingsforum van zoontje.
    (toen zou juist die maand ZP er uit liggen terwijl wij allemaal moesten bevallen.....)
     
  5. lieve meiden, ik heb net voor aankomende dinsdag een afspraak gemaakt bij de gyn. Hij belt me op voor een telefonisch consult. Het is de 2e gyn die we gesproken hebben, dus ik ben heeeeeel benieuwd naar zijn mening over het al dan niet zwanger worden! Hij heeft bij mij de operatie ook gedaan, dus hij weet er het meeste vanaf! Ben heel benieuwd! En mocht hij groen licht geven, dan maak ik deze ronde zelfs nog kans… (Of ben ik nu heel erg?:))
    @Sweetvienna, bedankt voor je eerlijke reactie! Zoals je kunt lezen word ik dinsdag gebeld door de gyn, dus ik wacht dat gesprek sowieso even af! Ik loop al in het academisch ziekenhuis in Nijmegen, maar blijkbaar ben ik gewoon heeeeel bijzonder;);)!
    Wel fijn dat je nu duidelijkheid hebt over het wel of niet verhuizen! En blijven waar je bent, geeft misschien ook wel rust!
    @Saffron en shadowcat , Evelyn en Saskia jullie zijn ook lief! Net als de andere meiden hier trouwens!
    @Goofy, Mayra moest ook voor BMR, maar heb m uitgesteld. Hou je me op de hoogte of ie er last van krijgt?? Ik hoop dat het reuze meevalt! Je hoort zulke verschillende verhalen…
    @Nanette, je zegt alleen de cl in te tikken, maar wat is cl? Ja ik weet het, ben een echte computerneurd:(
    @Knuffel, meid lieverd, je moet doen waar jij je goed bij voelt! Ik zou het zelf wel heel erg jammer vinden als je hier niet meer zou komen. Ik kan me voorstellen dat af en toe een pauze goed kan zijn… Dat je zo met jezelf bezig bent en eigenlijk niks anders aan kan… Het enige dat ik kan zeggen is neem je tijd, doe wat voor jou goed voelt en hopelijk voel je je snel weer beter! Maar echt hoor lieverd, die tranen moeten eruit, dus laat ze lekker gaan!!! Hele dikke knuffel voor jou!
    @Saskia, ik zou testen hoor! Maar goed, ik vind een negatieve test ietsje minder erg dan ongesteldheid. Of laat ik het anders zeggen, het enige positieve aan een negatieve test is dat de ongi minder hard aankomt…
     
  6. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    @marjolein: ik hoop zo erg voor je dat die 2e gyn groen licht geeft voor je!!!!

    Je hebt gelijk dat de ongi dan minder hard aankomt maar met zo'n test creeer ik voor mezelf dan ook die hoopvolle verwachting (grappig woord in deze context) dat het wel eens een positieve test zou kunnen zijn....
     
  7. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    @Saffron: ja heel spannend nu. Ik denk dat ik toch maar dinsdagochtend ga testen (dat zo dan 1 of 2 dagen na verwachtte NOD zijn). Als ongi er dan nog niet is (maar ik denk dat die zich wel gaat aandienen dit weekend) vind ik dat ik wel mag gaan testen....ben benieuwd....
     
  8. Dank je meid! Ik ook!!!;)

    Heb je al enig voorgevoel of het deze maand gelukt zou kunnen zijn??
     
  9. Femke...vandaag weer bloed prikken he! Laat je weten wat de uitslag is? Ik hoop voor je dat het helemaal goed mag zijn!!! Maar daar gaan we wel van uit hoor!
     
  10. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    @marjolein: zou bijna wel moeten de ovu-test was heel erg positief en die avond kwam vriendlief thuis van ski-vakantie, dus dat was weer eens voor het eerst geen verplicht nummertje (AHUM). Maar heb nu wel hoofdpijn enzo, dus ik durf helemaal niks te denken eigenlijk....
     
  11. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    @marjolein: fijn dat je terecht kan bij die gyn! Ik hoop echt dat hij (zij?) wat duidelijkere informatie heeft en natuurlijk dat hij groen licht geeft voor een zwangerschap!!! (en dan meteen aan het klussen he, haha!)
     
  12. Saffron

    Saffron Fanatiek lid

    25 mrt 2008
    1.086
    0
    0
    ik lees wel dat ik niet de enige ben die niet zo handig is met hyves:D:D:D:D
     
  13. Ja dan zou je wel denken dat het nu raak zou moeten zijn he...Maar ik was gisteren in het zekenhuis. De gyn die ik had was jarenlang fertiliteitsarts geweest en zij vertelde dat 85% van de vrouwen binnen een jaar zwanger wordt en dat je per maand maar 15% (!) kans hebt om zwanger te worden, zelfs als alles precies op het juiste moment gebeurt... Das veel te weinig he... Soms vraag ik me wel eens af waarom ik jarenlang de pil heb geslikt:$
    Maar ik hoop voor je hoor!!!
     
  14. Het is een hij! Maar ik ben dus toch niet zo heel erg als ik dacht haha! Meteen klussennnnnnnn Jippie!!!!:D (hoop ik dan he...;))

    En jij bent dus net zo handig met hyves haha!:D:D:D
     
  15. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    ja dat heb ik ondertussen ook wel eens gedacht....al die jaren de pil terwijl er zo weinig kans is per maand om zwanger te worden.....:( Ach misschien moet ik gewoon morgenochtend maar testen, ben ik ook gelijk weer van dat gedoe af..wel niet...wel niet....wel niet...
     
  16. Wel positief blijven hoor! Ik wilde je niet verdrietig maken, maar meer eigenlijk aangeven dat het gewoon maar zo'n kleine kans is, dus dat het niet gek is dat het nog niet gelukt is! Al begrijp ik je frustratie heeeel goed. Je moet doen wat voor jou goed voelt! Ik hoop dat je heel snel een mooie test in handen mag hebben!!!
     
  17. saskia33

    saskia33 Niet meer actief

    @marjolein: Ben niet verdrietig hoor eerder zwaar gefrustreerd:D! Mag ik eindelijk proberen mijn grootste wens in vervulling te laten gaan...lukt het niet:(. Ik weet dat de kans inderdaad gewoon niet enorm groot is elke maand, maar we gaan gewoon door hoor. Ik hoop voor jou ook dat je verder mag gaan met proberen en dat jij ook heel snel een knalpositieve test in handen hebt en mag genieten van een zorgeloze zwangerschap en bevalling (want dat gun ik je enorm!)
     
  18. Ja dat het zwaar frustrerend is, dat kan ik me goed voorstellen! Ik ben alle 3 de keren binnen 3 maanden zwanger geweest, en ik vind het nu al (te) lang duren...:) Maar jij zit nu op ronde 7 toch? Als je eenmaal besluit ervoor te gaan, moet je nog 9 maanden wachten, dat weet je, maar al die maanden voordat het uberhaupt lukt...om helemaal gek van te worden!!! Maar idd gewoon doorgaan met proberen, het zal vast heeeeel snel gaan lukken!!! Tis jullie ook echt gegund!
     
  19. Alexandra2008

    Alexandra2008 Fanatiek lid

    21 aug 2008
    3.438
    6
    38
    Vrouw
    Almere
    Dat staat overal op internet te lezen hoor. :p Maar het gaat altijd om gemiddelden he. Hierbij moet je ook alle gevallen van sub- en infertiliteit meerekenen.

    Jarenlang geen pil slikken was natuurlijk ook geen optie, maar het lijkt wel voor niks geweest he. ;)
     
  20. Ja dat klopt en ik wist het ook wel, maar blijkbaar kwam het gisteren beter bij me binnen... Misschien ook omdat ik altijd wel verwend ben geweest met zwanger worden, en het nu (hopelijk) ietsje minder snel gaat...
    Hoe gaat het met jou Alexandra?
     

Deel Deze Pagina