Start MMM Januari 2024 Deel 3!

Discussie in 'MMM clubs' gestart door Milena92, 17 sep 2024 om 20:16.

  1. Flora85

    Flora85 Fanatiek lid

    18 apr 2023
    2.186
    1.620
    113
    Vrouw
    Jeetje, wat ontzettend stoer en dapper van je dat je er zo naar kunt kijken. Respect. Proefwomen op Ibiza, dat is niet niks. Wat gaaf!
     
    Milena92 vindt dit leuk.
  2. Flora85

    Flora85 Fanatiek lid

    18 apr 2023
    2.186
    1.620
    113
    Vrouw
    Logisch dat je dat wat gedaan heeft! Goed dat je hulp hebt ingeroepen, sterke keuze.
     
  3. Parelbaby

    Parelbaby Actief lid

    5 okt 2023
    304
    132
    43
    Vrouw
    Dat is lief! Ibiza, heel gaaf, en heel spannend! Onwijs veel zin in.

    Voor mijn gevoel moeten we er wel zo naar kijken, onze levensvreugde gaat er echt aan onderdoor. Ik depressief (geweest), mijn vriend die er nu steeds meer last van heeft. We moeten nu echt eerst aan onszelf denken en onszelf op 1 zetten, het leven weer leuk gaan vinden en hopen dat de baby dan vanzelf komt als een echt cadeautje. Momenteel voelt het ook als een opvulling, omdat we soms zo ongelukkig kunnen zijn en ik denk dat dat ook niet meehelpt. Alle focus ligt daarop, ik ben bijna 26, mijn vriend is gisteren 29 geworden, we zitten in de bloei van ons leven en het enige wat we doen is al heel lang heel verdrietig zijn over 1 (heel groot ding) wat er niet is, waardoor we alle mooie dingen niet zien die er wel zijn.

    We hebben zo’n ontzettend fijne en goede relatie en ik vind het zo zonde dat we dat door de negativiteit van het hele proces, soms niet eens meer voelen. We willen echt uit die sleur komen om patronen te doorbreken waar we al 4 jaar inzitten, mijn vriend wil al heel lang naar het buitenland en ik ben er ook klaar voor, ik ben helemaal verliefd geworden op de sfeer van Ibiza dus let’s go en kijken of mijn vriend daar ook wat kan opzetten. :)
     
    Milena92 vindt dit leuk.
  4. SuzyCQ

    SuzyCQ Actief lid

    18 mrt 2024
    152
    129
    43
    Vrouw
    JAAAA, dat is wel echt zonder twijfel een positieve test! Gefeliciteerd, wat goed!
     
    Palmpje vindt dit leuk.
  5. SuzyCQ

    SuzyCQ Actief lid

    18 mrt 2024
    152
    129
    43
    Vrouw
    Dat is het plan! Terugplaatsen in een kunstmatige cyclus. Alleen dan moet je met oestrogeen beginnen op de eerste dag van je menstruatie en die blijft dus nu een beetje uit, helaas. En ik vertel mezelf gewoon de hele tijd dat ik me niet zo moet aanstellen; die ene maand kan er ook nog wel bij, maar ergens had ik m'n zinnen gezet op een terugplaatsing ergens halverwege oktober en baal gewoon van mijn eigen lichaam op dit moment. Ach ja. Er zijn ergere dingen!
     
  6. SuzyCQ

    SuzyCQ Actief lid

    18 mrt 2024
    152
    129
    43
    Vrouw
    Zoals ik het uitgelegd heb gekregen is PCOS een 'aandoening' waarbij er (te) veel eiblaasjes ontwikkelen in de eierstokken (vandaar Poly(veel)Cysteus(blaasjes) Ovarium Syndroom) en doordat de waarde van het FSH (follikel stimulerend hormoon) te laag is om de eiblaasgroei te stimuleren, bereikt geen enkel follikel de juiste grootte om een eisprong te kunnen triggeren en dat blijft dan uit. En de waarden van het LH en testosteron zijn vaak net iets te hoog, dus die hormonen zijn eigenlijk volledig uit balans. En bij mij werd m'n cyclus (voor de IVF-stimulatie) langzaam regelmatiger (32-34 dagen) maargoed, dat is nu dus allemaal weer overhoop. Ach ja.

    Spannend die laatste ronde en ergens wel fijn dat't redelijk 'snel' gaat zijn. Zijn er nog wijzigingen in je protocol? Dingen die je anders gaat doen? Of moet je die gesprekken nog voeren?
     
  7. SuzyCQ

    SuzyCQ Actief lid

    18 mrt 2024
    152
    129
    43
    Vrouw
    Wat een ontzettend mooie en goeie kijk heb jij hierop (gekregen). Ik denk dat in de waan van de kinderwens iedereen soms wel eens vergeet dat dit inderdaad 'de bloei van het leven' is. En rationeel kan je dat zeggen, maar in de praktijk het ook daadwerkelijk voelen is soms lastig, dus echt alleen maar goed dat je nu even de stap terugneemt om dát gedeelte weer terug te vinden. En lekker te genieten van Ibiza, wauw. Prachtig eiland en de sfeer is geweldig, dus heel benieuwd hoe je het daar gaat vinden! Ga je daar zelf ook aan de slag of kun je remote werken?
     
  8. Milena92

    Milena92 Fanatiek lid

    13 nov 2019
    2.456
    1.846
    113
    Vrouw
    Wat heftig meid! En wat klinken jullie als ontzettende doorzetters en ook heel wijs! Jullie zijn je bewust van wat er gebeurt, en gebeurd is, en gaan er nu op een andere manier mee om. Ik hoop ook echt dat jullie heel erg gaan genieten daar. Gelukkig hebben jullie de leeftijd dat je nog lang de tijd hebt om alles te blijven proberen voor een kindje, dan hebben jullie nu tenminste de tijd om te herstellen. <3
     
  9. Milena92

    Milena92 Fanatiek lid

    13 nov 2019
    2.456
    1.846
    113
    Vrouw
    Ah wat rot zeg! Wachten weer .. Ik hoop voor je dat die datum snel komt, dan kun je tenminste daar naartoe leven en weet je een klein beetje waar je aan toe bent.
    Snap dat dat gesprek indruk heeft gemaakt:( Wat super goed dat je hulp hebt ingeschakeld. Hopelijk komen er dadelijk gewoon eens betere tijden <3
     

Deel Deze Pagina